Şişli’de uyuşturucu madde alarak kendinden geçen gence, yoldan geçen bir minibüs şoförü durarak yardım etti. Minibüs şoförünün gence su vererek kendine getirme çabası ‘insanlık ölmemiş’ dedirtti.

Sıracevizler Caddesi’nde ‘insanlık ölmemiş’ dedirten anlar kameralara yansıdı. Caddede uyuşturucu madde alarak kendinden geçen genci gören bir minibüs şoförü aracını durdurarak indi.

Minibüs şoförü ilk olarak gence yaklaşarak durumunu inceledi. Gencin susuzluktan bayılmak üzere olduğunu gören sürücü aracından su alarak gence uzattı. Suyu içerek kendine gelen gençle minibüs şoförü arasında bir süre konuşma yaşandı. 

Minibüs şoförünün yol kenarında bayılmak üzere olan gence su vererek kendine getirmesiyle sonuçlanan o anlar ise vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • mehmet 15.08.2018 11:05
    şöför adamın cebine birşey koyuyor. sanki bu adamda başka birşey var
  • yıldırım 14.08.2018 22:47
    bu şekildeki insanlar için kanun çıkartılmalı toplumdan ayırım tedavi edilmeli
  • kuscuh 14.08.2018 17:30
    amsterdam kentindenim bu gordugum manzara hollandanin baskentinde bile yok !?!?!
  • zafer gülten 14.08.2018 16:53
    münübüs şöförleri kaçın kurası,Ali nin yorumundaki gibi,niye bu adam,çok manası olabilir-şöför genci tanıyor olabilir,kendi çevrelerinde bu tür insanlarla ahbablıkları çok çünki,şöferde ara sıra az miktarda bu tür uyuşturuculardan kullanıyor olabilir,bilhasa taksicilerde,hele Beyoğlu civarı şoferlerinde uyuşturucu kullananlar var,ama aşırı derecede kulanmıyorlar.
  • hasan 14.08.2018 14:13
    son 10 yılda ilkokullara kadar indi lanet uyuşturucu , gereken önlemler alınmıyor
Daha fazla yorum görüntüle