Esenyurt'ta yol verme tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü. Yumruklu, bıçaklı, pompalı tüfekli kavga anları güvenlik kameralarına yansıdı.   

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde; Esenyurt Fatih Mahallesi'nde bir sokak üzerinde karşı karşıya gelen iki aracın sürücüsü yol verme tartışmasına girdi. Tartışmanın büyümesiyle sürücüler araçlarından inerek bir birlerine saldırdı. Sürücülerden biri elinde bulunan bıçakla diğer sürücüyü hafif yaraladı. Aracında bulunan kadının ve çevrede bulunanların kavgayı ayırma çabalarına rağmen bıçaklı sürücü diğer aracın lastiklerini de patlattı.

ARKA KOLTUKTAN POMPALI TÜFEK ALDI  

Çevrede bulunanlar da kavgayı ayırmaya çalışırken, bıçaklı şoför bu kez aracının arka koltuğunda pompalı tüfek aldı. Ateş etmek istediği anda ise tüfek tutukluk yaptı. Bu kez sürücü tüfeği sopa gibi kullanarak diğer sürücüye vurmaya çalıştı. Bütün bunlara ise diğer sürücü yumrukla karşılık vermeye çalıştı. Çevrede bulunanlarının çabalarıyla sakinleştirilen sürücüler araçlarına binerek geri geri gitti ve olay yerinden ayrıldı. 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Xye 15.08.2018 00:16
    Bu ne laaan????????
  • yavuz 14.08.2018 19:46
    Ya lütfen Süleyman Soylu Bakanım İstanbulda mahallerdeki bu eşkiyalardan bıktık artık,bir çok mahallenin muhtarı camii cemaati herkes kimlerin ne olduğunu bitiyor,Toplayın şunlara gereken dersi verin,düzgün insanlar çoluğuyla çocuğunu bu gibi yerlerde dışarı çıkarmaya korkuyor.
  • gizli kullanıcı 14.08.2018 19:14
    adamlık elinde tüfekle değil bıçakla değil yüreğiyle tüfek çıkarmasına rağmen adamı yumrukluyarak karşılık verene bakıyorum büyük cesaret
  • Veli 14.08.2018 18:52
    Adalet sistemi değişmeli.
  • cemcem 14.08.2018 18:50
    bıçak ya erkek de yada korkak da olur.bu hangisi acaba
Daha fazla yorum görüntüle