Türkiye'nin yaptığı misilleme sonrası Amerikan FOX kanalında Trump'a yakınlığıyla bilinen ABD Temsilciler Meclisi Üyesi, ABD'nin Türkiye saldırılarını savundu.

Türkiye'nin ABD'ye boyun eğmeyerek karşı hamleler yapması Amerikan medyasında şaşkınlık uyandırdı.

ABD piyasalarındaki değer kaybı sonrası Donald Trump'a yönelik eleştiriler arttı. Trump'a yakınlığıyla bilinen Rap Andy Biggs, Türkiye'ye başlatılan ekonomik saldırıları FOX kanalında savundu.

"BU DURUM BİRAZCANIMIZI YAKACAK"

Biggs, "Bu durum sanırım biraz acıtacak, canımızı yakacak. Kısa vadeli bir acı olacak ama size uzun vadede bu ülkeye, ekonomimize ve Amerikan halkına faydalı olacağını söyleyebilirim" dedi.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • HalitBinVelit 27.08.2018 14:48
    Hak Baki Batıl Zayi olacak.
  • SİYASET 25.08.2018 16:42
    herkes hemen en ufak bi abd türkiye anlaşmazlığında incirlik diyor kardeşim sizin düşündüğünüzü devlet düşenemiyormu ? incirlik en son kozdur o da ALLAH muhafaza savaş zamanı geldiğinde oynanır ve inş galip gelinir..
  • Hıdır BUDUR 17.08.2018 07:48
    PEYGAMBERİMİZİN VEDA HUTBESİNDE : Müminler! "Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz. MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR ve böylece bütün Müslümanlar kardeştirler. Bir Müslüman kardeşinin kanıda, malıda helal olmaz.Ashabım! Muhakkak Rabbinize kavuşacaksınız. Oda sizi yaptıklarınızdan dolayı sorguya çekecektir. Sakin benden sonra eski sapıklıklara dönmeyiniz ve BİRBİRİNİZİN BOYNUNU VURMAYINIZ! Bu vasiyetimi burada bulunanlar bulunmayanlara ulaştırsın... OLABİLİR Kİ BURADA BULUNAN KİMSE, BUNLARI DAHA İYİ ANLAYAN BİRİSİNE ULAŞTIRMIŞ OLUR
  • Bedrettin karabal 16.08.2018 23:07
    Hak geldi batıl zail oldu hiç şüphesiz zafer inananlarındır inanların olacak
  • mert 16.08.2018 23:01
    abd ayağını denk al yoksa yakarız yıkarız yokederiz.
Daha fazla yorum görüntüle