Antalya'da direksiyon başında kalp krizi geçiren toplu taşıma aracı şoförü son hamlesiyle yolcuların hayatını kurtardı. İlk yardım yolcular tarafından yapıldı. Yolcular arasında bulunan bir hemşirenin de nabzını kontrol edip müdahale ettiği sürücü ' Arkadaşlar Kendimi iyi hissetmiyorum benden bu kadar, kimsenin hayatını riske atamam' deyip aracı sağa çekti.

Acısı yüzüne vuran otobüs şoförü, çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Taburcu edilen şoför, yaşadığı olayı hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Cem 17.08.2018 10:44
    Zafer bey... Kimse kalp krizini önceden bilemez yeri gelince sapasağlam sporcular kalp krizi geçirir. Ecel birdir değişmez. Buna önlem alınmaz, gençlere kalbim krizi geçirme olabildiği gibi illa hasta insan kalp krizi geçirerek diye bir kaide yok..
  • RuHi 16.08.2018 18:29
    Allah şifa versin. Geçmiş olsun
  • zafer gülten 16.08.2018 15:51
    aslında kalp,tansiyon gibi aniden rahatsızlığa sebeb veren hastalığı olanlara toplu ulaşım araçları kullandırılması yanlış,tamam adamın işe ihtiyacı var ama,onca yolcunun da canı o adama emanet,bu gibi kişilere başkalarının hayatını tehlikeye düşürmeyecek işler verilmeli.mesala sapasağlam adam bir devlet hastanesinde hastalara sıra numarası veriyor,ama kalp hastası adam toplu ulaşım aracı kullanıyor. halbuki masa başı işi kalp hastası adamın yapması daha münasip.
  • Dövize hayır 16.08.2018 14:45
    Geçmiş olsun. Allah c.c. acil şifalar versin.