ABD hükümetinin web sitesinde yer alan 'Güvenli değil' uyarılarına rağmen ülkemizi ziyarete gelen ABD'li turist, ülkemizin ne kadar güvenli ve huzurlu olduğunu gözler önüne seren bir video ile anlattı. 

Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran video kısa sürede büyük beğeni topladı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • çiçek 24.08.2018 17:33
    acaba bunların ülkemize gelmesi dogrumu diye düşüünüyorum çünkü başımıza bu abd liler pkkyı sardı ve onlara destek veriyolar silah veriyolar ve utanmadan bizim hakımızda türkiyeyi kötü göstercek yayınlar yapıyolar bizden uzak olsunlar allaha yakın belki allah akıl verir bu hainlerede dogru olanı yaparlar iki yüzlü yalancılar hepsi degil ama çogunlugu ne yazıkki hayin katil gelmeyin bize istemiyorum katil abdyi hala fetöcüleri vermiyolar utanmadan papazı istiyorlar
  • A.Colak 18.08.2018 18:42
    Ahmet nickli gardash cewap@ Abd de en fazla haksiz yere insan oldurme ve tecavuz olaylari olan yer!Turkiye yi ve turk halkini tanimak icin tarih okumak lazim youtube bakmak degil!Birde butun yere haksiz kaos cikaran da ABD nin kendisi bunu bilmeyen ABD li de hem cahildir hemde zalimdir butur kisilerde gelmesen turkiye ye!
  • atilla han a 18.08.2018 15:16
    dediklerine yüzde yüz katılıyorum.son cümlendeki türk değil derken doğulu anlamında söyledin galba.ırkçı değilim ama benim de gördüğüm izlenim öyle.ve çoğu yerde türlü şaklabanlıklar yapılıyor.turist eğlendircez ayağına.böyle olmamalı.biz üç kuruşluk,karaktersiz millet değilzi.yunan adaları çok daha medeni yaklaşıyor turiste.ders almamız lazım.
  • Ahmet 17.08.2018 21:57
    Eşim ve Ailesi Abd li Eşimin ailesi Yılda en az iki ülke geziyor fakat hiç Türkiye ye gitmediler Güvensiz buluyorlar tahminim hiçbir zaman Türkiye ye gitmeyecekler .. En son eşimle Türkiye ye tatile gideceğimizde eşimin babası telefonla telaşlı bir şekilde aramıştı orada Abd lileri tutukluyorlarmış demişti.. Bu benide üzmüştü.. malesef dışarıdan gözüken bu
  • İnsan 17.08.2018 20:04
    Brett Conti çocuğun ismi. Kanalı da aynı isimli
Daha fazla yorum görüntüle