İstanbul'un Avcılar ilçesinde 7 kişi alacaklı oldukları bir kişiyi araçlarına bindirerek kaçırdı.

O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, kaçıran kişiler kısa sürede polis ekiplerince yakalandı. Olay dün sabah saatlerinde Denizköşkler Mahallesi'nde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, 7 kişi alacaklı oldukları kişinin evinin önüne araçlarıyla geldi. Evinden çıkan kişi, kaçırılmak istendi. Uzun süre araca binmemek için direnen kişiyi alacaklıları darp ederek araca bindirdi. Daha sonra  adamı bindirdikleri araçla Silivri yönüne doğru kaçırdılar.  

'BİZLER ÇOK BAĞIRDIK AMA ORALI OLMADILAR'

Olaya şahit olan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, kaçıran kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayı gören bir kişi, "Bizler çok bağırdık ama hiç oraları olmadılar.  100 milyar lafı duydum. Adamı aldıktan sonra çektiler gittiler" diye konuştu.  Yaşanan kaçırma olayı saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, kaçırma olayına karışan kişiler Avcılar Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Ali 20.08.2018 11:42
    Bilen bilmeyen herkes birşey yazmış. Ben o sokakta oturuyorum. Kaçırılan sokakta kumar oynanan bir kahve var. Tahminim kumar borcu olan birisi bu işin başını çekti. Hemen devlete atıp tutmayın. Adam alacağımı alamıyorum niye vermiyorsun diye bağırıyormus. Babam bizzat duymuş... Şimdi alacağın varsa alamıyorsun. Almak için yığınla mahkeme vs lazım. On yargılı olmayın.
  • hasan 19.08.2018 22:45
    esnaftır kesin halimiz perişan
  • Onur 19.08.2018 21:32
    Istanbul valisi bir futbolcu geliyor atatürk havalimanına polis ordusu korumalık yapıyor sanki kulüplerin emrinde vatandaşın haline bak istanbulda can güvenli yok
  • Lta 19.08.2018 21:16
    Verdin mi borç gitti gözüyle bakacan. Onun için verme kötü olma.ticaretse teminat kefil alcan.ama adamı alıp kaçırırsan.ozgurlugunden yoksun birakirsan işkence edersen.yargiya hesap verirsin.
  • halk 19.08.2018 21:14
    aslında borcunu ödemeyen değil alacağını alamayan karlıdır,dunyadaki alacağın önemi yok asıl önemli olan ahrette alacaklı olmak ,ana babanın evladından,evladın ana babasından kaçacağı o mahşer gününde alacaklı olmanın önemi çoktur ,ya o güne borçlu gidenın hali ne olur ,namaz kılmazsın,oruç tutmazsın ama tövbe edersın allah cc kabul eder tum günahlarını affeder borçlu olduğun kişinin hakkını allah cc bile affetmiyor ,borçlu olduğun kişi ana babasından kaçarken sana hakkını nasıl affeder
Daha fazla yorum görüntüle