İstanbul’da lüks evleri hedef alarak binlerce liralık hırsızlık yapan Hediye G. isimli şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Suç ortağı olan Ahmet T.’yi yakalamak için ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Sarıyer, Darüşşakafa Mahallesi’nde lüks bir siteden hırsızlık yaşanmasının ardından Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Lüks bir sitede oturan A.N.Y. isimli vatandaşın evinden şüpheliler 13 bin dolar, 10 bin lira, 3 altın yüzük, 3 altın bilezik ve 10 adet kol saati çaldı. Siteye ait güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler şüphelilerin kimlik bilgilerini tespit etmek için çalışma başlattı. Çalışmalar sırasında 

Çengelköy’de bulunan lüks bir eve girerek maddi değeri yüksek kadın çantaları ve 6 bilezik çalan şüphelilerle lüks sitede hırsızlığa karışan şüphelilerin aynı kişiler olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda olaylara karışan kadın şüpheli Hediye G. yakalanarak gözaltına alındı. Suç ortağı olduğu iddia edilen erkek şüpheli Ahmet T.’nin ise arandığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Hediye G.’nin hırsızlık, resmi belgede sahtecilik gibi birçok suçtan toplam 21 adet suç kaydının olduğu kaydedildi. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli Hediye G. hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • misafir 21.08.2018 10:07
    Hırsız, yakalanmış suçlu...niye yüzünü kapatıyorsunuz ki?
  • 13 bin dolar 20.08.2018 20:32
    amerika ülkemize paramıza 80 milyona açıkça saldırıyor bunlar ise gidip dolar alıyor. hırsıza madalya ev sahibine vatana ihanetten idam sehpası gerek.
  • Mehmed 20.08.2018 19:09
    Bizim eve de 2 kez hırsız girdi . Polisten tık yok. Bizim vergilerimizle maaş aldıklarının farkında değil bazıları. İkince kez hırsız girdiğinde çağırmadık bile polisi. Komşular birbirine hırsızın evini gösterirmiş.
  • Ordulu 20.08.2018 17:50
    Kameraya para veriyor da alarım sistemine niye para vermiyorlar ????
  • Samii 20.08.2018 17:16
    İyi halt ettiniz asacakmısınız kesecek misiniz. 2 3 ay sonra çıkıp paraları çıtır çıtır yiyecek.
Daha fazla yorum görüntüle