Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde servis otobüsü ile lüks otomobilin kaza anı kameralara yansıdı. 

 Edinilen bilgilere göre, Soner İ. idaresindeki 41 P 3426 plakalı yolcu otobüsü Karamürsel Caddesi Yuvacık mevkiinde seyir halindeyken, Fakülte Caddesi’nde kavşakta geçmek isteyen Derya D. kontrolündeki 41 DD 255 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Derya D. ve araçta bulunan oğlu Eranay Ş. araçta sıkışarak yaralandı. 

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yaralılar otomobilden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralı anne ve oğlu, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, kazanın yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta geçmesi sonucunda meydana geldiğini iddia ederken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Janssen 07.09.2018 22:39
    dunyada en fazla trafik lambasi olan devlet ne bekliyordun ben tr ye geldigimde nefret eder oluyorum ki otobus shoforleri ne yapsin hollandadan kapi kuleye bir tane trafik lambasi yok bir dusun edirneden konya ya kac tane lamba var bir andan sonra inan adam nefret ediyor yani diyecegim trafik sistemi kullu bozuk
  • bülent 06.09.2018 14:04
    yine de kavşaklara girerken hız düşürülmeli, her kusurun kazayla bitmesi gerekmiyor..
  • By_solver 05.09.2018 08:58
    taksi %100 kusurlu. çünkü ters yönden gelmiş
  • Dikkat 05.09.2018 07:23
    Hız her zaman kötüdür hele ki trafik ışıklarındaki hız. Fakat videoya iyi bakacak olunur ise arabanın ters yönden çıktığı ve asıl o aracın hem ters yönden kavşağa girdiği hemde kırmızı ışık arabanın geliş istikametinde yandığı anlaşılıyor (görülüyor)
  • Mesutto 05.09.2018 00:19
    Bu servis soforlerine bi cekuduzen verilmeli hepsi taksicilerin fotokopisi sapigi hirsizi sabikalisi pidikopati servis soforu yada taksi soforu ne trafik kurali taniyorlar ne teafikte arac kullanmayi biliyorlar kimil zararlisi gibiler
Daha fazla yorum görüntüle