Şanlıurfalı 21 yaşındaki genç, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin futbolu güzelleştirdiğini belirterek, arkadaşlarının da daha doğru kararlar ile güzel bir futbol maçı oynayabilmesi için 'VAR' sistemini halı sahada uyguluyor. 

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde bir grup genç, abone oldukları halı sahada oynadıkları maçlarda, yaşanan gergin anların önüne geçmek ve daha doğru kararlar alabilmek adına VAR sistemini uygulamaya başladı. Sahada tartışmalı ve gergin durumların önüne geçmek için uygulamayı arkadaşlarına sunan 21 yaşındaki Nihat Özdemir, arkadaşlarının da kabul etmesiyle sistemi uygulamaya Başladı. Türkiye'de Spor Toto Süper Lig'de de bu sezon uygulanmaya başlanan VAR sistemini doğruluk için halı saya indirgediklerini aktaran Özdemir, uygulama ile daha sağlıklı kararlar aldıklarını ve itirazsız, tartışmasız bir futbol atmosferi oluşturduklarını ifade etti. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı halı saha maçında karşılaşmanın hakemi Osman Sarar, tartışmalı durumlarda 2 kameraman tarafından çekilen görüntüleri, yardımcı hakem ile birlikte bilgisayarda izleyerek, doğru kararı veriyor. 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • erdal 11.09.2018 08:27
    şakamısınız la siz :)
  • birisi 11.09.2018 00:24
    en yakın zamanda o sistemi de o ekranı da parçalamazlarsa ben hiç bir şey bilmiyorum.
  • Vatandaş 10.09.2018 21:26
    Issiz gucsuzlukle ne alakası var. Hemen peşin hüküm gece gündüz durmadan çalışacaktı insanlar. Her şeye bir kulp bulunur hemen
  • yunus 10.09.2018 21:14
    Laftan anlamayan adama var ne yapsın.samimiyet yoksa halisahada kavgaya yatkın tiplerle maç yapmayın.
  • ByMetiN 10.09.2018 19:33
    İşsiz güçsüz millet.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek