Fatih'te bir lokantada iki çalışan arasındaki şakalaşma kötü sonuçlandı. Semavere vuran çalışan arkadaşını yaktı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yusufpaşa'da bulunan bir lokantadaki olay geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Suriyelilerin çalıştığı bir lokantada çalışan bir genç, tezgah önünde bir arkadaşıyla sohbet etmeye başladı. Sohbetin başlamasından kısa bir süre sonra tezgaha gelen başka bir çalışan, önünde bulunan içi kaynar su dolu semavere vurdu. Kapağı açılan semaverin içindeki kaynar su, Suriyeli Abdülhadi Necim'in üzerine döküldü. Can havliyle geriye doğru kaçmaya çalışan Necim, yanmaktan kurtulamadı. Boynu, kolu ve göğsünden yanan Necim, çevredekiler tarafından yakındaki bir hastaneye kaldırıldı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Abdülhadi Necim'in yanmasıyla sonuçlanan feci olay iş yerinin güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Necim'in lokantada çalışan bir arkadaşıyla sohbet ettiği, o sırada tezgaha gelen diğer bir çalışanın bir süre sonra semavere vurduğu görülüyor. Vurmanın etkisiyle üzerine kaynar su dökülen Necim geriye doğru kaçıyor.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • MAZİ 14.09.2018 10:42
    kasıtlı yaralama..ben olsam davacı olurdum
  • Yorumcu 13.09.2018 22:56
    Gencecik çocuğu yaktın, cehennemde yanasın
  • kuscuh 13.09.2018 19:10
    yapan kisi ceza almasi gerek saka degil bildigin kasitli yaralama var ..
  • nusri 13.09.2018 18:18
    Ayı ile arkadaş olursan böyle olur. Allah çocuklarımızı ve toplumumuzu bunun gibi ayıları şerrinden korusun!
  • isminiz 13.09.2018 17:08
    kesinlikle kasıtlı o cani ile ilgili işlem yapılması gerek. İnsanlar zır cahilleşmeye başladı. İnsanlığını kaybetmeye başladı. Yazık değil mi o gence belki de ömrü boyunca o izlerle yaşayacak. Yazıklar olsun böyle vahşilere.. Lanet olsun
Daha fazla yorum görüntüle