Yeni İstanbul uluslararası havalimanı daha açılmadan dünyanın tüm dikkatlerini üzerine çekti. İspanyol El Economista gazetesi, döviz hizmetleri sunma konusunda uzmanlaşmış çok uluslu bir İspanyol şirketi olan Global Exchange’in yeni İstanbul uluslararası havalimanındaki en büyük kazananlardan birisi olduğunu yazdı. Gazete, dünyanın en büyük havalimanı altyapısına sahip olacak yeni İstanbul havalimanı ile yapılan anlaşmanın şirket tarihinin en büyük havaalanı sözleşmesi olduğunu duyurdu. 29 Ekim'de hizmete girecek yeni havalimanında Global Exchange rekor sürede 40 yeni ofis açacak. Bu büyük zorluğun üstesinden gelmek için Türkiye’de ortaklık yapılan kuruluşun personeli, Salamanca'daki çok uluslu personelin yüzde 25'ini temsil eden 500 kişiye genişletilecek.

Global Exchange Başkanı Isidoro J. Alanis, “Bu Global Exchange için hem ofis sayısı hem de imtiyaz sözleşmesinin süresi olarak en büyük uluslararası genişleme projesidir. Türkiye'ye sıkı sıkıya bağlı kaldığımız için Türk lirası değerinin evriminin önümüzdeki yıllarda çift haneli turizm büyümesi sağlayacağına inanıyoruz. Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek” dedi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • emin 16.09.2018 09:09
    turizm diye diye kendi ülkemizde turistler gibi giyinir, turistler gibi konuşur olduk!. turistler geldi cebimize birkaç dolar bıraktı ve beraberinde bütün milli, edebi, ahlaki duygularımızı da alıp gitti. Bize üretim lazım. İstihdam lazım..Bilinç lazım.. Bunun için herkes elinden geleni yapmalı.. Öğretmen çalışmalı, demirci sanatını konuşturmalı...
  • Akinci 16.09.2018 06:28
    Türkiye'de dövizci mi kalmadı da elin İspanyol u gelip bizim yerli havaalanimizda döviz büroları açıyor? Aydınlatırsanız misiniz? ??
  • Cem 16.09.2018 01:32
    Turkiye Mazide1 numaraydi mustakbeldede oyle olacak ins. Buda ucuncu hava limanina laf atanlara kapak olsun.
  • İzci 15.09.2018 23:28
    1 Osmanlı lirası 4 dolar yapıyordu bu 1960'lara kadar sürdü ecdadın gölgesi bize yeter Ecdadının yolunda gidenlere yeter gidebilsek
  • Abdullah 15.09.2018 23:20
    En buyugu olmak zor degil en iyisi olmak da kolay degil.Ispanyol Turkiyeye sevgisi icin mi Kuzey Avrupaya olan nefreti icin mi soyluyor?
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek