Sakarya'nın Hendek ilçesinde, düğün salonunda işletmeci ile bir grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, Hendek Gençlik Merkezi'ndeki düğün salonu önünde meydana geldi. İddiaya göre, düğün salonu işletmecisi O.B. ile bir grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek düğün salonu dışına taştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.B., silahıyla grup üzerine ateş açtı. O.B. ve Y.S. vücutlarına kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede çok sayıda boş kovan tespit etti. Silahlı kavga çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis, düğün salonu işletmecisi O.B.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Hendekli786 17.09.2018 12:35
    Hendek Osmanli döneminde fetva veren alimlerin yeri idi.bugün cokca kuran ögrenen ögretilen ve nice hafiz yetistiren beldedir.fakat cokta karisik bir yer Ramazan gününde adami suratini kana buladilar. Islama uymayan edepsizler de cok. Üniversiteler batirdi güzel Hendeki ve tabi ahir zamdayiz.ne beklenirki
  • Karaalioglu 17.09.2018 10:58
    bi kamyon adam bir kişiye mi dalıyor? Sizin ben erkekliğinizi. silahı görünce çil yavrusu gibi dağıldılar ama. Erkekler ya.
  • indiBindi sınavı 17.09.2018 10:09
    Teksas olmasın orası?
  • Görünen Köy 17.09.2018 09:35
    Adama 20 kişi dalmışlar. Biri sağdan vuruyor diğeri soldan vuruyor. Haketmişler.
  • vatandaş42 17.09.2018 09:30
    nasıl bir devirdeyizki insanlar belinde rahat rahat silah ile dolaşabiliyor anlamış değilim hiç mi ailen yok olacakları düşünmeden belindeki silahı ateşliyorsun ve karşındaki insanın canı ile oynuyorsun onun ailesi var. böyle olmaz vatandaş ağır yaptırım gelmeliki insanlar sokakta teksascılık yapamayacak
Daha fazla yorum görüntüle