Televizyon ekranlarında 5 kilo balı 100 TL’ye satmasıyla tanınan Ekrem İncel, kaçak cep telefonu ve elektronik eşyaları tele pazarlama yöntemiyle sattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Kaçak eşyaları koyduğu depo ile Tv ve radyo yayınlarını yaptığı rezidansa yapılan baskında, binlerce cep telefonu, aparatları ve akıllı kol saatleri ele geçti.

Operasyonun en ilginç anı ise, İncel’in çağırdığı avukat O.G, deponun girişinde avukat eşi S.G’nin adını görünce neye uğradığını şaşırdı. O.G, “Eşimin adının burada ne eşi var.” diyerek İncel’den şikayetçi oldu.

İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılıktan Emniyette kaydı bulunan Ekrem İncel’in Çin’den getirilen kaçak ürünleri tele pazarlama yöntemiyle piyasaya sürdüğü yönünde bilgi aldı. Alınan bilgi üzerine çalışma başlatan ekipler, Ekrem İncel’in Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi numara 40’daki rezidansta faaliyet yürüttüğü belirlendi.

Yapılan tespitlerin ardından 13 Eylül 2018 günü ekipler operasyonu başlattı. Polis kapılarında ‘apartman yöneticisi’ ve S.G adına kapısında yazı bulunan avukatlık bürosu görünümlü depoları bastı. Baskın sırasında Ekrem İncel gözaltına alındı. Yapılan aramada, 12 bin 500 adet cep telefonu, 3 bin 544 adet elektronik cihazlar, 500 adet akıllı kol saati, 12 bin 500 adet cep telefonu şarj cihazı, 12 bin 500 cep telefonu bataryası ve 200 paket mesir macunu ele geçti. 
Kaçak ürünlere el konulurken, Ekrem İncel’in tele pazarlama yayınlarını da rezidanstan yaptığı belirlendi. Ekrem İncel’in yayın yaptığı TV kanalı ve 3 radyodan 2’sinin ruhsatsız olduğu, bu durdumun da RTÜK’e bildirildiği belirtildi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • ahmet 18.09.2018 15:33
    Türkiye' de sahte olmayan bal yok.. bal diye boş şekeri boşuna yemeyin..