Beylikdüzü'nde bir ofise giren hırsız, şarja takılı telefonu alıp kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızı yakalamak için polisin çalışması sürüyor.

Beylikdüzü'nde 9 Eylül'de günü meydana gelen olayda, pimapen satışı yapan işyerinin ofisine giren hırsız, bir süre ofiste dolaştıktan sonra masa üzerinde bulunan telefonu alarak kayıplara karıştı. Masada şarjda bulunan telefonunun çalınma anları ise işyerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Polis kaçan hırsızı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • zafer gülten 19.09.2018 23:43
    Bu tip insanların belli bir ikematgahı olmadığı için kameraları pek takmıyorlar,,adamın görüntüsünden nerde yer bulursa orda yatan bir tip olduğu belli,bunları cezaevide korkutmaz,çünkü cezaevinde dışarıda geçirdiği hayattan daha rahat eder bunlar,dışarıda zor bulduğu sıcak yatak ve üç öğün yemek ,cezaevinde vardır.
  • MAZİ 19.09.2018 17:25
    belli ki iphone marka.en fazla tuş kilidi kapanana kadar kullanırsın format atarsın icloud kilidi devreye girer.boşuna çabalamışsın hırsız bey(geri zekalı)