Küçükçekmece'de, sürücüsünü silahla etkisiz hale getirdigi taksiyi gasp eden sabikali gaspçi, iki araca çarptiktan sonra polisle girdigi silahli çatisma sonucu vuruldu. Olay, polisi alarma geçirirken yaralanan gaspçi, hastaneye kaldirildi.

Emniyet yetkililerinden alinan bilgiye göre; Sefaköy'de bir kisi, sürücüsünü etkisiz hale getirdigi 34 TJP 99 plakali taksiyi gasp ederek kaçmaya basladi. Bildirilmesi üzerine alarma geçen polis, gaspçinin pesine takildi. Polis, D-100 Karayolu yan yol Avcilar istikametine dogru taksi ile kaçan gaspçiya Cennet'te ulasti. Gaspçi, polisin 'Dur' ihtarina aldirmayarak taksinin hizini artirinca önündeki biri taksi olmak üzere iki araca çarpti. Kaza nedeniyle duran araçtan inen gaspçi, polise dogru silahla ates etmeye basladi. Polis de atese karsilik verince çikan çatismada gaspçi vurularak etkisiz hale getirildi. Gelen ambulansla olay yerinde ilk müdahalesi yapilan ve adi ögrenilemeyen gaspçi, Bakirköy Dr. Sadi Konuk Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Yapilan arastirmada süphelinin, çesitli suçlardan sabikasinin bulundugu ve çok sayida suçtan polis tarafindan arandigi ögrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, bölgede delil arastirmasi yapti. Olay yerinde çok sayida bos kovan bulundu. 

Olayla ilgili sorusturma sürerken D-100 Karayolu yan yol Avcilar istikameti yaklasik 4 saat trafige kapatildi.

Polisin olayla ilgili sorusturmasi sürüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • MUHAMMET 25.09.2018 10:34
    Dua etsin Türkiye de olduğuna amerika da kırk tane kurşunu yemişti bile
  • Murat 24.09.2018 16:27
    Etraftakiler de film izler gibi izliyor sonra kör kurşuna geliyorlar