İstanbul Tuzla’da bir annenin küçük kız çocuğuna sokakta şiddet uygulaması kameralara yansıdı. Mahallenin de tepkisini çeken anne, kızına şiddet uyguladığı iddialarını yalanladı.

Tuzla’da bir annenin çocuğuna şiddet uygulaması mahalleliyi ayağa kaldırdı. Psikolojik sıkıntıları olduğu söylenen annenin kız çocuğunu sokak ortasında yere atması güvenlik kameralarına yansıdı. Annenin sokakta küçük kızıyla yürüdüğü sırada kızının elinden tutarak yere fırlattığı görülüyor. Bir başka kamera açısında ise yine annenin kızına kötü davrandığı görülüyor.

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin ulaştığı anne, çocuğuna şiddet uyguladığı iddialarını yalanladı. Sokakta kızına itip kakan anne kamerayı görünce darp iddialarına yalanlayarak polis çağıracağını söyledi.

"SAÇINI ÇEKİP, VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRÜYOR" İDDİASI 

Küçük kızına şiddete şahit olan mahalle sakinleri durumdan şikayetçi oldu. Mahalleli Gülçin Günel, "Biz dükkanın önünde oturuyorduk. Aşağıdan geliyordu zaten çocuk başını filan tutuyordu sürekli. Olayı anlamadan bir bağrışma filan oldu. Kadının bir yüz ifadesi var. O esnada çocuğun kolunu filan çekti. Müdahale etmeye çalıştım. 'Çocuğumu giydireceğim polise götüreceğim' demeye başladı. Saçmalamaya başladı. Çocuğu dövüp de bayılttığını söyleyenler var. Böyle olaylar çıkınca biz geç farkına vardık. Ben sadece darp ediyor diye gördüm. Ama çocuğa inanılmaz bir şiddet uygulamış, saçını çekip sigara söndürmüş çocuğun üzerinde" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Abdullah 27.09.2018 08:33
    alın şu çocugu hastanın elinden
  • izmir-dobracı 26.09.2018 12:39
    kadının psikolojik sorunları var galiba yada kendisi aile şiddeti görmüş veya kocasından görüyorki çocuğuna uyguluyor
  • !!! 25.09.2018 20:19
    Bir de bu olaya normal diyenler var ya onlar en az bu anne kadar anormal işte
  • Mutsuz 25.09.2018 19:22
    Bende engelli babasiyim oglum 2 yasinda bayramdan veri annesi terk etti
  • berat 25.09.2018 18:56
    Boyle ruh hastasi bin insan cocuhu hqlk etmiyor ve cocuklari boyle vicdansizca doverek cocuk psikolojisini bozuyor ,yaziklar olsun sana adin anne olsanda cigerlerin sizlamayan Anne.artik kime guvenilecek sonumuz ne olacak bilmeden yasiyoruz ama aile denen kutsal kavramda bile yasayamiyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle