Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde okul önünde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1’i çocuk 5 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Kaza, Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi Kadirli-Sumbas yolu üzerinde meydana geldi. Ahmet Küçükpala (26) idaresindeki otomobil, karşı yönden gelen Haluk Yakıcı yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Haluk Yakıcı’nın kullandığı otomobil Ahmet Topalhan’ın kullandığı otomobile ve park halindeki otomobile çarparak durabildi.

Kazada özel okul önünde bekleyen okul müdürü Duran İsaoğlu, kaza yapan iki otomobilin arasında sıkışarak yaralandı. Kazada araç sürücüleri Ahmet Küçükpala, Haluk Yakıcı, araçlarda bulunan Emrah Cengizer ve Beyza Yakıcı yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Kadirli Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kazanın saniyeler öncesi öğrencilerin çantalarıyla okula giriş yaptığı ve kazadan kıl payı kurtuldukları gözlendi. 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • kainat 02.10.2018 12:20
    İtfaiyeciyim, kaza sonrası ölenlerin %44'ü bilinçsiz müdahaleden dolayı ölüyor diye eğitimde bilgilendirilmiştik diye hatırlıyorum, felç kalanlar da oluyor maalesef. Lütfen bilinçsizce hırpalayarak veya başka şekilde riskli müdahalelerde bulunmayalım. Kaza sonrası yaralı olan bir doktor hanımın çevredekilere "bana dokunmayın" diye haykırdığını biliyorum.
  • öznur 02.10.2018 10:19
    bence bunlar almamış ilk yardım dersini. biz aldık. okulda biri fenalaşınca öğrenciler müdahale ediyordu sağlıkçılar gelene kadar. her fenalaşanda beni çağırıyoprdu. neyse Allah şifa versin kötü çarpmış
  • Mahmut Akar 01.10.2018 17:39
    Bu nasıl bir okul bahçesi? Sorumlulara ne olabileceği bu olaydan belli?
  • Osmanlı1453 01.10.2018 17:14
    Adamı ayağa kaldırırlar tabi. Bize okullarda daha ilkokullarda başlayarak adam gibi yaralılara nasıl müdahale etmeliyiz yada etmemeliyiz dersleri verildimi? Saçma sapan şeyler sokıluda beyinlerimize hayat kurtacak ilkyardım dersleri verilmedi adam gibi! Değişsin müfredat! Rabbim şifa versin! Amin!
  • Aziz 01.10.2018 16:25
    İlk yardım bilgisi sıfır, adama ayağa kaldırmaya çalışıyorlar. Eğitim Şart! :(
Daha fazla yorum görüntüle