Diyarbakır'da, kaldırımda bebek arabasındaki çocukları ile yürüyen çifte otomobilin çarpma anı, mobese kameralarına yansıdı.

Kaza, Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Yılmaz Güney Caddesi'nde 27 Haziran Çarşamba günü meydana geldi. Kaldırımda bebek arabasındaki çocukları ile yürüyen çifte, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil çarptı. Aracın çarpmasıyla, kadın havaya fırlayıp yere düştü, eşi ve bebek arabasındaki çocuğu da kaldırıma yığıldı. 3 kişi, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralı ailenin tedaviden sonra taburcu olduğu öğrenildi.

Facianın ucuz atlatıldığı kaza, mobese kameralarına yansıdı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • misafir 03.10.2018 15:44
    frene bile basmamış bu nasıl şoför
  • izmir-dobracı 03.10.2018 15:03
    bisikletli çocuk kıl payı kurtuluyor sola bisikleti kırıyor 2 metre gidiyor ve kurtuluyor
  • izmir-dobracı 03.10.2018 15:01
    bu olayda yüzde yüz hatalı olan sola dönmeyi düşünen gri arabadır karşıdan gelen beyaz arabanın yolunu kapatıyor sola girmek için erkenden yola çıkıyor ve beyaz arabanın şeridini kapatıyor.
  • Misafir 03.10.2018 14:32
    Aşırı hız dikkatsizlik 1 aile ölebilirlerdi idam gelecekse kapsamina trafik suçlarıda dahil olmalidir alkollu arac kullanma ışık ihlali aşırı hız vs ölume sebebiyet vermek idam kapsamına alınmalidır yeter artik akp ye verdigimiz destegin karşılığını görnek istiyoruz idam istiyoruz