Karabük’te şantiyede çalışan işçilere ayı saldırdı. İşçilerin pikap türü araca binerek kaçtıkları o anlar cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Edinilen bilgiye göre, Kapullu Başköy Göleti’nde Devlet Su İşlerine ait şantiyede çalışan işçilere ayı saldırdı. İşçilerin kaçmak için binmeye çalıştıkları pikap türü araca yetişen ayı sürücünün bulunduğu taraftaki camı kırdı. Saldırıda cam kesikleri nedeniyle sürücü hafif şekilde yaralandı. Hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaşmaya çalışan işçilerin peşine düşen ayının kovalaması pikapın arkasında bulunan bir işçi tarafından cep telefona anbean kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Safranbolu Belediyesi Veteriner ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, ayıyı uyuşturucu iğne ile uyutarak yakaladı. Hasta olduğu belirlenen ayının ilk tedavisi veteriner ekipleri tarafından yapıldı. 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • alper____x___ 06.10.2018 08:43
    durp ayyı dinleslerdi bu iş çözlürdü..ayı başksından kacıyor giibi bunlarda ayıdan kacıyor..
  • Mustafa 05.10.2018 15:32
    Yorumlarda çoğu yorumcu hep ayılardan yanalar.Bunların iki ayaklıları şehirlerde çok miktarda var.Neden onların saldırılarına isyan ediyorsunuz.Onlarında belki karınları aç.Belki hastalar onlarada destek verin.Burada çalışan işçileri suçlamak çok basit.Size saldıran bir vahşi hayvana siz olsanız ne yapardınız.
  • Cihad GÜÇ 05.10.2018 11:06
    Ayıyı zorla tahrik etmeye çalışmışsınız, ayının sizden haberi bile yok hayvancağız kaçacak güvenli yer arıyor.
  • Tavas 04.10.2018 22:22
    Ayı kaçmaya yer arıyor
  • ahmet 04.10.2018 21:36
    Ulan ayı kaçacak yer arıyor bee. Geliyo geliyo diyor bir de