Usta oyuncu Cüneyt Arkın, sağlığının çok iyi olduğunu belirterek, "O kadar çok insan geldi ki geçmiş olsun demeye. Özellikle orta yaşlı hanımlar, 'Hep dua ettik.' dediler. Türk insanının, Türk halkının hayırlı duası varsa, insana pek bir şey olmuyor." dedi.

"Şarkılar Seni Söyler" adlı müzikalde yer alacak olan usta sanatçı, oyunun basın toplantısında yaptığı açıklamada, hastalığının ardından yaşadığı sürece ilişkin bilgi vererek, "Hastaneden çıkıp yazlığa gittim, deniz kıyısında. İnanın bana, o kadar çok insan geldi ki geçmiş olsun demeye. Özellikle orta yaşlı hanımlar, 'Hep dua ettik.' dediler. Türk insanının, Türk halkının hayırlı duası varsa, insana pek bir şey olmuyor. Ben doktorum. Yani rasyonel, akılcıyım. Ama inanç olaylarında ve duada o kadar rasyonel ve akılcı olamıyorum. İnanmak var." ifadelerini kullandı.

Sağlığının çok iyi olduğunu ve Türk izleyicisinin karşısında olarak, onlarla yüz yüze geldiği anlarda çok mutlu olduğunu dile getiren Arkın, şunları kaydetti:
"Ben Avrupa'yı dolaştım ve alkolle, uyuşturucu konusunda bilgi verdim. İnanın bana, bin yabancı, bir Türk olsun, o Türk'ü anlayıp seçerim. Sen Türksün derim. Çok güzel bakar, Türk insanı. Yüreğinin bütün güzelliğiyle bakar. Yüreğinden pınarlar akar, öyle bakar. Hele biraz dokunursan, öylesine mutlu olur ki. Öylesine vefalıdır, seni unutmaz. Beni çok seviyorlar. Ben de onları çok seviyorum. O, daha çok Türk halkının vefa duygusundan geliyor. Türk halkı çok önemli bir halk." 

Cüneyt Arkın'ın da rol alacağı, Müjdat Gezen'in yönetmenliğini üstlendiği "Şarkılar Seni Söyler" müzikali, 20 Ekim'de Tim Show Center'da başlayacak.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • zorbey 14.10.2018 22:48
    harikasin cüneyt abi