Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında Rus Khabib Nurmagomedov, İrlandalı Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini korudu. Bu arada mücadelenin bitmesiyle iki dövüşçü ve antrenörler arasında arbede yaşandı. Olaylara Las Vegas polisi müdahale etti!

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında Rus Khabib Nurmagomedov, İrlandalı Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini korudu.

Nurmagomedov ile McGregor, ABD'nin Las Vegas kentindeki T-Mobile Arena'da karşı karşıya geldi.

Rakibini 4. raunt sonunda mağlup eden Nurmagomedov, şampiyonluk kemerini korumayı başardı.

Karma dövüş sanatlarının ilk Müslüman şampiyonu olma unvanına sahip Nurmagomedov, bu sonuçla kariyerinde çıktığı 27. maçı da kazanma başarısı gösterdi.

Bu arada mücadelenin bitmesiyle iki dövüşçü ve antrenörler arasında arbede yaşandı. Olaylara salonda bulunan güvenlik görevlileri ve Las Vegas polisi müdahale etti.

Karşılaşmanın ardından McGregor'un kendisiyle ilgili yaptığı yorumlara da cevap veren Nurmagomedov, "Conor McGregor dinime, ülkeme, babama hakaret etti. Brooklyn'e geldi ve benim otobüsüme saldırdı. Kimse, bir diğerinin dinine, ülkesine hakaret edemez." ifadesini kullandı.

Müslüman dövüşçü, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ise müsabakanın ardından çıkan olaylara değinerek, "Yaşananlar kesinlikle babamın bana öğrettiği, tasvip edilen şeyler değil ama bir onur meselesiydi. Zafer ve kemer bizim. Allah sizinle olduğunda kimse sizi deviremez. Destek olan herkese teşekkürler." yorumunu yaptı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Cezayirli futbolcusu Yassine Benzia, sosyal medyadan Nurmagomedov'un ringde dua ederken çekilen fotoğrafını paylaşarak Rus dövüşçüye destek verdi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • jilet 10.10.2018 11:35
    rus değil DAĞISTANLI
  • civanmert 09.10.2018 23:29
    maşaallah her zaman güçlü olmalıyız ve düşmanlarımızzz bizden korkmalı
  • nawaja 09.10.2018 21:12
    adamı döverken yoruldu garibim. demekki dinlenerek dayak atmak böyle oluyormuş.
  • akıncı 09.10.2018 13:30
    elmamdulillah.Allah bize yeterrrrr
  • sevim 08.10.2018 17:11
    helal
Daha fazla yorum görüntüle