Gaziantep’in Nizip ilçesinde bıçaklı ve sopalı kavgada öldürülen Suriyeli gencin son anları kavganın hemen ardından çekilen görüntülere yansıdı. 

Nizip ilçesinde bir Suriyeli gencin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı kavganın hemen ardından yaşanılanlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde yaralı halde yerde yatan Suriyeli Muhammet El Habud’un arkadaşlarının yardımıyla ayağa kaldırılması yer alıyor. Sırtından bıçaklanan gencin, ayakta durmakta zorlandığı görülüyor. Yaşanan paniğin yansıdığı görüntülerde, ellerinde sopalar bulunan bir grubun diğer grup ile tartışmaları ve koşuşturmaca da yer alıyor. 

4 Ekim 2018 tarihinde henüz bilinmeyen bir nedenle iki Suriyeli grup sopa ve bıçaklarla birbirlerine girmiş, kavgada yaralanan Muhammet El Habud kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken arkadaşı Muhmmed H. yaralanmıştı. Gencin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından gönderildiği Suriye’nin El-Bab kentine bağlı Bizea köyünde toprağa verilmişti. 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • abdullah 14.10.2018 01:36
    Ayıp ne hale geldik nerede insaniyyet nerede kardeşlik. Elbabda ypg ile pkk ye karşı türkiye suriyeliler beraber savaşmadı mı. Suriyede iç savaş var yüzlerce grup var kimin ne olduğu belli değil kaçıp gelmişler bu ülkeye azcık insan olun merhamet edin yeter
  • Ecdad 13.10.2018 13:23
    Sanki bizim gençler çok medeni ve çok kibar....lan farkınız var suriyeli magandalardan...suriyeliler gelmeden öncede bu gibi olaylar bizde oluyordu...Sanki taciz-hirsizlik-bicaklamayi suriyeliler getirdi memleketr
  • Casil 12.10.2018 15:48
    benım mılletım ensarı veleddır
  • Muammer 12.10.2018 15:43
    Suriyeliler ulkemizde keyif catana kadar gidip vatanlarini savunsunlar korkaklarrr
  • ahmet 12.10.2018 12:40
    suriyelilere ne oluyor Allah aşkına 2 gündür bıçaklı kavga haberleri var
Daha fazla yorum görüntüle