Beşiktaş’ta birbirlerine yol vermeyen inatçı iki sürücüden biri hafriyat kamyonuyla park halindeki kamyonetin arasında sıkıştı.  
 
Beşiktaş, Barbaros Bulvarı üzerinde meydana gelen ilginç kaza iddialara göre şöyle gelişti. Saat 15.00 sıralarında ara sokaktan Barbaros Bulvarı’na katılmak için bir hafriyat kamyonu ve otomobil sürücüsü manevra yaptı. Birbirlerine yol vermek için müsaade etmeyen sürücüler yan yana bir süre devam etti. İki inatçı sürücü yol kenarında park halinde bulunan kamyonete aldırış etmeden yollarına devam edince olanlar oldu. Otomobil sürücüsü seyir halinde olan hafriyat kamyonuyla park halinde bulunan kamyonetin arasında sıkıştı. Otomobilin arada sıkıştığını fark eden hafriyat kamyonunun sürücüsü aracını durdurdu. İki kamyon arasında otomobilin sıkıştığını gören çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Otomobil içerisinde bulunan kadın sürücü yan kapıların açılamaması üzerine bagajdan çıkartılarak olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi. Şok geçirdiği öğrenilen kadın sürücü tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.
 
Meydana gelen kaza nedeniyle trafik polisleri soruşturma başlattı. Cadde üzerinde park yasağı olmasına rağmen hafriyat dolumu için bekleme yapan kamyonete ceza kesildi. Bunun yanı sıra otomobili sıkıştırdığı iddia edilen hafriyat kamyonu sürücüsünün ifadesi alındı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Ferhat Sarıkaya 15.10.2018 16:41
    önceden kadın sürücüler araç kullanamıyor derken artık kadın sürücüler trafikte terör estirmeye başladılar. Ne kural tanıyorlar nede trafik adabı.
  • Stajyer 15.10.2018 16:07
    Bu keçi tam sopalık ya.!!!
  • Gariban 15.10.2018 08:18
    Nitekim hafriyat kamyonunun solunda boşluk var. Bariz bir şekilde sıkıştırmış. Görüntüden anlaşılıyor zaten. Ayrıca sol şeritte hafriyat kamyonunu ne işi var. Yüzde 100 suçlu. Hep kuralsızlık, hep kuralsızlık... Cezalar artırılmalı. Ve cezalar hakkıyla kesilmeli. İstanbulda kesilecek ceza tüm borçlarımızı kapatır. Kural tanımayan insanlarımız sağolsun deriz o zaman...
  • Dadas 14.10.2018 18:16
    Hafriyat kamyonunun solda yeri var istese sola kaçar kurdarirdi otomobili
  • Danyal 14.10.2018 16:06
    En soldaki hafriyat kamyonu suçlu.Ağır vasıtalar sürekli sağ şeridi kullanması gerekir ancak sollama gerektiren yerlerde şerit değiştirebilir ki yinede en sol şeridi kullanamaz.görüldüğü gibi en sol şeritte ağır vasıta .Kimse sormuyor senin yolun en solunda ne işin var diye
Daha fazla yorum görüntüle