Dadaşlar diyarı Erzurum'da cami duvarına 'No God' yazarak kaçan iki kişi, güvenlik kameralarına takıldı.

Erzurum 'un Yakutiye ilçesindeki tarihi bir caminin duvarına İngilizce olarak "Allah yok" şeklinde yazı yazdıkları öne sürülen iki kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, ilçedeki Tarihi Yukarı Mumcu Camisi duvarına dini duyguları istismar edici yazı yazıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, kimlik bilgilerine ulaştığı biri kadın iki şüpheliyi kısa sürede yakaladı.Polisteki işlemleri tamamlanıp Erzurum Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.Bu kişilerden kadın zanlının sprey boya ile cami duvarına İngilizce olarak "Allah yok" şeklinde yazı yazıp yanındaki diğer zanlı ile kaçmasını güvenlik kamerası görüntüledi.

AA

Yorumlar 75 Yorum Var
  • Asım 16.10.2018 20:12
    Kamera bile görüyor, Allah görmez mi?
  • JAX 16.10.2018 18:19
    Atalarımız haklıymış, eceli gelen köpek...
  • elif 16.10.2018 18:17
    bu mu yani? neden ceza yok? kimse benim inancıma bu şekilde hakaret edemez. eğer herhangi bir devlet büyüğümüze hakaret edildiğinde ceza veriliyorsa buna hay hay verilmeli. gidip evinin duvarına yazsın bana ne ama camiimize yazarsa bu cezasız kalmamalı...
  • makko 16.10.2018 18:13
    saygısızlık...ben senin evine "Allah Var" yazsam hoşuna gider mi? Ey Aklını kullanmayan güruh..
  • asd 16.10.2018 18:06
    arkadaş cahillik bela dil bilmezlik bela eğer onun altına there is Allah yazarsanız, no god, there is Allah olur ki bu lailahe illah ın ingilizcesidir. zaten kişi yed e kapak olur.
Daha fazla yorum görüntüle