Teröristbaşı Gülen, konuşmasında yine dinimizi ve yüce kitabımız Kur'an'ı istismar etti. FETÖ elebaşı, 'Hep benden bahsediyor Kuran'ı Kerim. Allah hep benden bahsediyor.' diyerek skandal sözlere imza atı.

Yorumlar 157 Yorum Var
  • Erd 24.10.2018 16:13
    Kafayı yemiş
  • Galip 23.10.2018 18:17
    Bu zavallının cezai ehliyeti yoktur. Meczuptur ciddiye alınmaması gerekir.Dinimiz akıl sahibi kimseler için mesuliyet getirmiştir. Akıl gidince böyle oluyor.
  • izmir-dobracı 23.10.2018 17:30
    ey gülen kuranı kerimi yıllardır okudun diyelim orda ülkene orda yöneticine orda diğer cematlere orda din kardeşine kin-adavet-garaz-düşmanlık yapma diyor sen nasıl okudunda millete düşman kesildin bütün mürid ve üyelerini bedduaya sardın kendin bedduaya sarıldın üyerini bu kadar kin adavet-garaz düşmanlıkla besledin sen bana söyle nasıl okudun bu kuranı kerimi bizde bilelim eski çalışan ,yıllarımız yedi bu sahtekar bu ajan bu tam tiyatrocu bu büyüleme sanatı uzmanı çift kişilikli şizofren
  • izmir-dobracı 23.10.2018 17:16
    Allah kullarını çok iyi bildiği için allah kulları için gerekli rehberi göndermiş ve kuranı kerimi indirmiştir. bazı yerlerde diyoruzki tam bizden bahsediyor o yıllarda bile bugünleri bilen yazmış günümüzede ışık tutuyor elhamdülillah diyoruz. gülene gelince o çift kişilkli şizofren olabilir bazen çok dindar ayağına yatıyor bazende çok tehlikeli mafyavari konuşuyor türk hükümetini tehdit ediyor hastadır ne yapsa yeridir siz allaha havaledin o en iyi bilendir en iyi adam edicidir.
  • mhcivelek 23.10.2018 17:01
    Deccal olarak bahsetmiştir muhtemelen
Daha fazla yorum görüntüle