Kırşehir’de anne ve ilköğretim öğrencisi kızına sokak köpeği saldırdı. Köpeğin saldırdığı anlar apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Köpeğin saldırdığı H.A.'nın çığlıkları üzerine anne S.A. kızının yardımına koşarken, çevredeki vatandaşlar da yardım etti. 

Anne S.A. ve kızı H.A. köpeğin uzaklaştırılmasının ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Görgü tanıklarından Muhammed Özçelik, "Sabah çığlıklarla dışarı çıktık. Köpek kız çocuğunun üzerindeydi. Annesi ve çevrede bulunanlarda geldi. Vurmamıza rağmen köpeği alamadık. Köpek çok güçlü bir köpekti”dedi. 

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek olayla ilgili olarak işlem başlattı. 

Yorumlar 64 Yorum Var
  • Fatoş 24.10.2018 09:05
    Bu görüntüleri müge anlıya izletin bakalım ne diyecek
  • delinin biri 23.10.2018 17:16
    sokaktaki sahibsiz bütün köpekler toplanıp bir merkezde tutulmalı hayvansevmiyor degiliz lakin şu saldırıyı yapmayacvagını garantisi varmı köpeklerin çogunda psikolojik kötü anı biriktirme huyu var kimisi çocuklara kimisi motorlara kimisi bisikletlere yeni hayvan yasası yolda artık belediyeler de dokunamayacak bizde panterleri ısıracaz artık
  • Adem 23.10.2018 17:05
    İstanbul'da da bana saldırmıştı durup dururken. Hala daha aşılar bitmedi. Hadi ben büyüğüm. Saldırıyı bir şekilde karşılarım ama çocuklar için büyük tehlike. Görevlilerin sokak sokak gezip başıboş köpekleri kontrol altına almaları gerekiyor. Böyle yapılmazsa daha çok köpek saldırısı haberi okumaya devam ederiz.
  • Ali 23.10.2018 17:00
    Bu tür köpekleri avrupada polis öldürüyor, cünkü bir baskasini daha isirabilir
  • erol 23.10.2018 16:55
    köpek harbi cesaretli korkusuzmuş koca tahtayı yemesine rağmen kaçmıyor namusuz
Daha fazla yorum görüntüle