Denizli’de yatalak babasına ısrarla yardım etmek isteyen şahıstan rahatsız olan adam, şahsın oğlu tarafından sokak ortasında demir sopayla dakikalarca acımasız bir şekilde dövüldü. Özel yapılmış ve vurulduğunda derin kesikler oluşturan demir sopa ile adeta işkence edilerek dövülen adamın darp edildiği anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. 61 yaşındaki adama 20’den fazla dikişi atıldı.

"Şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı"

Olayın ardından Kara’nın şikayeti üzerine H.S. gözaltına alındı. H.S.’nin olayı, Kara’nın babası ile arkadaşlığını istememesinden dolayı gerçekleştiğini söylediği iddia edildi. H.S.’nin, Kara’nın kendisi ve kardeşleri hakkında babalarına bakıp, ilgilenmedikleri yönünde dedikodu çıkardığını söylediği öne sürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında jandarma tarafından gözaltına alınan H.S., savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Dembaba 30.10.2018 19:28
    Su goruntuleri izleyip o gaddar adama bikacyil hapis cezasi vermeyen savci hakim ber kimse cehennemde yeriniz hazir rahat olun.size de aynisini yapip yapani da serbest birakmak hatta odullendirmek lazim
  • Sami AYDEMİR 26.10.2018 16:48
    Bu adam nasıl tutuksuz yargılanır pes... O zaman strese girende birbirine bu şekilde çıksın vursun. Kimin gücü kime yeterse.
  • Muhammet 26.10.2018 11:10
    yaziklar olsun. goruntude belli zaten resmen oldurmeye gelmiş vurdukça vuruyor merhametsiz. yani şu yara durumuna bakılırsa savcılığın yaptığı olacak şey deil. şimdi bu adamı oldurse olan sadece ölene ve ailesine olur . biri hapise diğeri keşke ceza verseydim der ama sonuca baktığında geriye sadece bir giden cana olur yazık gunah
  • Hüseyin Gümüş 26.10.2018 10:26
    Bir yerde bir eksiklik var demekki. Kanun Koyucular. Vicdanınıza bir danışın bakalım. Bu normalmi ? Normal değilse düzeltin artık.
  • alper 26.10.2018 10:20
    kanun yokki al bırak yaptıgı yanına kar kalıyor
Daha fazla yorum görüntüle