Uşak’ta iki aile arasında başlayan husumet adeta meydan savaşına döndü. Olayda bir ev yandı, bir kadın feci şekilde darp edilerek yaralandı.

Olay Uşak Merkez Atabey Mahallesi’nde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı sokakta oturan Şeker ve Eski aileleri arasında sokağa kum yığma meselesinden dolayı anlaşmazlık çıktı. Bir süre önce başlayan iki aile arasındaki anlaşmazlık kavgaya dönüşünce iki aile birbirine girdi. Sopa ve silahların kullanıldığı kavgada komşulardan biri, diğerine silah çekip evini ateşe verdi. Olayı engellemeye çalışan bir kadın ise başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı sopa darbeleri ile ağır yaralandı. İki aile arasında konuyla ilgili dava devam ederken mağdur olduğunu düşünen taraflar olay esnasında çektikleri görüntülerle mahkemeye giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. 

Adeta meydan savaşına dönen kavganın görüntüleri ise kameralara yansıdı. Olayla ilgili davanın devam ettiği öğrenildi. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • 43... 31.10.2018 14:25
    Yazik ya,degermi iki tarafta aci cekiyor,yokmu arabulucu kimseler ,barisamiyorsaniz ,satın kiraya verin evlerinizi uzaklaşin oradan, bir kişi bile ölse deger mi böyle kavga etmeye,yaptığınız hic de hoş deyil,Yunanlılarla Türkler bile yapmıyor böyle kavgayi
  • Fatih 27.10.2018 14:11
    abi filistine yardıma koşun madem o kadar silahınız var
  • tober 61 27.10.2018 13:51
    şeytan ateş basında bugun ıyı ıs cıkardım dıyordur