Sivas'ta, işlek caddelerde sırtlarına aldıkları yorganla dolaşıp soğuğa dikkati çeken gençlerin sosyal medya hesaplarından bununla ilgili yaptığı paylaşım, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin ilgisini çekti. Aydın, kendi sosyal medya hesabından da gençlerin fotoğraflarını paylaşarak, "Havası sert insanı mert Sivas. Hem de yün yorgan. Gençler beni bulun, bir ara sizleri çaya bekliyorum, ısınırız." yorumu yaptı. 

Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düştüğü ve soğuk havasıyla bilinen Sivas'ta, üç arkadaş, kentin soğuna dikkati çekmek için sırtlarına sardıkları yün yorganla işlek caddelerde dolaştı.

Gençlerin, bununla ilgili sosyal medya hesaplarından, fotoğraflarının da yer aldığı paylaşımları, aralarında Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın da bulunduğu çok sayıda kişinin ilgisini çekti. 

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, gençlerin yorgana sarılı fotoğrafını, sosyal medya hesabından "Havası sert insanı mert Sivas. Hem de yün yorgan. Gençler beni bulun, bir ara sizleri çaya bekliyorum, ısınırız." yorumuyla paylaştı. 

Çok sayıda vatandaş da Aydın'ın paylaşımının altına Sivas'ın soğuğuna yönelik yorumlar yaptı.

Öte yandan, gençlerin kentin caddelerinde üzerilerindeki yorgan ile dolaşması, hem yanlarındaki bir arkadaşları tarafından kaydedildi, hem de Sivas Belediyesinin güvenlik kameralarına yansıdı. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • birisi 15.11.2018 10:21
    şaklabanlık
  • fatih 15.11.2018 09:28
    Daha soğuklar başlamadı ki. reklam yapmışlar. hele bi -20'yi görün de o zaman evden dışarı çıkmak istemeyeceksiniz.
  • Danismend 14.11.2018 20:36
    Ayıp etmişler
  • HÜZÜNLENDİM 14.11.2018 17:54
    Askerliğimi yaptığım memleket,o zamanlar kar kış kıyamet olurdu şimdilerde o eski kışlar pek olmuyormuş sene 91 rahmetli babam ziyaretime zor gelmişti.Askeri araçlarımız donardı,geceden çalıştırmak gerekirdi.Bazı geceler termometre -40'ları gösterirdi nöbetler 15 dakikaya düşerdi ancak insan alışırdı saf ayaza.Karakol kapısını küreme işi her sabah rutindi, kapının yarısına kadar kar ile kaplı olurdu.En sevdiğim yer o soğukta kazan dairesi olurdu; botları kazana dayardık. Bazen sıcak öyle hoş olurdu ki botların lastiğinden yanık kokusu geldiğinde ancak anlardık ayağımızın ısındığını tabi misafirlerimiz'de olurdu arazi köpekleri,onlarda ısınırdı.Güzel günlerdi.