Çanakkale'de hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi boşanma arifesinde olduğu karısını başından kurşunla vurarak öldürdü. Daha sonra kendi kafasına da sıkan eş olay yerinde can verdi. S.Ş.’nin başından kurşunla vurularak, öldürülme anları halk otobüsü kameralarına yansıdı.

S.Ş.’nin başından kurşunla vurularak, öldürülme anları halk otobüsü kameralarına yansıdı. Görüntülerde vurularak ölen S.Ş’nin 'Yardım edin elinde silah var', ‘Yardım edin’ ve ‘İmdat’ diye bağırmasının ardından kurşun sesleri yer alıyor.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Aytama 26.11.2018 19:33
    Sofor neden yardım etmemiş
  • Talha 23.11.2018 17:44
    Feminizim ve laikliğin sonucu...
  • ahmet 21.11.2018 00:48
    Ya gerçekten Allah rızası için biri anlatsın. Nedir yahu nedir bu boşanmak isteyen kadın cinayetler ? Boşandıysa boşandı! Aslanım başka hatunla hayatını devam edersin... Ya Allahın cahili, ya imanı zayıf kendini gebertmekle olay bitti mi zannediyorsun. Ulan sapık, asıl şimdi ve orda hapı yuttun, bunu hiç mi akletmedin ! Allahım şu şirazeden çıkmış insanımıza akıl fikir izan ve iman ver... Nereye gidiyoruz bilmiyorum.
  • Ali veli 20.11.2018 21:42
    Dinsizliğin imansızlığın din eğitimi eksikliğinin geldiği nokta buyurun buradan yakın ikiside pisi pisine gitti Allah affetsin