Ukrayna'da iktidar partisine mensup bir milletvekili ile radikal milliyetçi bir milletvekili arasında stüdyoda canlı yayında başlayan tartışma, kısa sürede yumruklaşmaya dönüştü.

Ukrayna'da iktidarda bulunan Petro Poroşenko Bloğu Milletvekili Oleg Barna ile radikal milliyetçi çizgideki Özgürlük Partisi milletvekili Yuriy Levçenko arasında, Ukrayna'nın on ilinde sıkıyönetim ilan edilmesi konusunda tartışma başladı.

Muhalif milletvekili Levçenko'nun iktidar partisindeki miletvekili Oleg Barna'yı Ukrayna'daki zenginlerin, işadamlarının hizmetçisi olmakla suçlaması üzerine, Barna, Levçenko'nun 'iktidarsız' olduğunu söyledi. Bunun üzerine, muhalif milletvekili Barna, iktidar partisi milletvekili Levçenko'nun yanına gelerek onu yumrukladı ve yere fırlattı.

Televizyon kanalından yapılan açıklamada, bu kavganın bu televizyon kanalının kurulduğu 20 yıldan bu yana yaşanan ilk kavga olduğu belirtilirken, kavgada, kanalın teknik malzemelerinin de hasar gördüğü ifade edildi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • mustafa Genç 07.12.2018 21:44
    bu gavur olmak böyle birşeydir işte.Biz olsak ortaya fırlar gövdemizi koyarız kavga etmesinler diye ayırırız.Bu gavurların kılı bile kıpırdamıyor seyrediyorlar.Sorsan asker.Bizim Türk kültürünün gözünü seveyim amaa bizide bozdular yavaş yavaş bu gavurlara benzettiler
  • kezban toklucu 07.12.2018 16:08
    programı yöneten kadının rahatlığından istiyorum :)
  • Murat 07.12.2018 14:42
    Askerde bakıyor öyle garibim
  • REİS 07.12.2018 14:39
    Program sunucusu istifini bile bozmuyor.
  • Mehmet şerif 07.12.2018 14:12
    yumruklaşma ikili arasında yaşanır bunlardan sadece bir tanesi vurmuş diğer genç olanı edebinden olsa gerek boş vermiş
Daha fazla yorum görüntüle