Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti'nin yerel seçim buluşmasında konuşma yaptı. Erdoğan, seçim öncesi AK Parti teşkilatlarına ve belediye başkanı adaylarına uyarılarda bulundu.

Halkın AK Parti'ye oy vermeye mecbur ve mahkum olmadığını ifade eden Erdoğan, özellikle belediye başkanlarının kibirden uzak durmalarını istedi.

"Milletin sağladığı imkanlarla yapılan hizmetlerin kerametini kendinde görenlerin bu çatı altında kalma şansları hiç yoktur" diyen Başkan Erdoğan, Osmanlı padişahlarına cuma selamlığında halkın "mağrur olma padişahım, senden büyük Allah var" diyerek tezahürat yaptığını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

Yani bu ne demek, 'havaya girme, biz senin havanı indiririz!' Şimdi AK Partili belediye de, milletvekili de hepsi buna dikkat etmeli. "Gururlanma padişahım, senden büyük Allah var!" Mesele burada.

"Nasıl olsa belediye başkanı oldum. 5 yıl daha bana kimse afra tafra yapamaz..." Yook! O devir geride kaldı. Şimdi öyle bir şey yok. Kim ki bu millete tepeden bakarsa, bilesiniz ki biz o arkadaşlarla yol yürümeyiz. Anında gereği neyse onu da yaparız. Kibrin sonu büyüklenme, onun sonu ise Allah göstermesin, farkında olmadan sınırı aşmadır."

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Leyla 05.01.2019 20:43
    Recep Tayyip Erdoğan, doğru söze ne denir, İbrahim Tatlıses ten , yaradan var yeri göğü , yine bugün yaradan var. Herkesin dinlemesini tavsiye ederim. Allaha emanet ederim.
  • Hamdi 03.01.2019 08:41
    Yani diyorki herkes yaptığı işe dikkat etsin
  • Bora 03.01.2019 00:11
    Birde memura verdiğiniz sözleri tutsaydınız, unutuldu yine
  • Cumhur 03.01.2019 00:08
    Helal olsun 10 numara konusma uslubu.Su para sevgisi olanlar.uc adim geri ciksinlar ki. Harbi muslumanlari kesfedelim.Taniyalim.Habis ruhlu kimse kalmasin.yeter artik.Dava adamlari 3 adim ileri mars mars.gogsumuzu kabartalim.Seh Edabali ruhlular. Ibni Arabi ruhlular one gecin.Ileri...
  • As1 02.01.2019 22:40
    Büyük Lider Erdogan bizler Seninle yeniden dogduk Seninle Vatan olduk Seninle Bizler Türk oglu Türküz diye avrupa da haykirdik Alle senden ve seni dogurandan razi olsun Pasam
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek