Adıyaman'da otobüs şoförleri ile üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Altınşehir Mahallesi'nden Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne seyir halinde olan Mustafa Sedirgen yönetimindeki 02 BF 676 resmi plakalı belediye otobüsünde, şoför ile bir üniversite öğrencisi arasında "aracın yavaş gitmesi" dolayısıyla tartışma çıktı.

Otobüsün yolcu almak için durakta durduğu sırada kavgaya dönüşen olaya, burada bekleyen üniversite öğrencileri ile diğer şoförler de karıştı.

Gruplar ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahelesiyle ayrıldı. Olayda, darbedilerek hafif yaralanan 2 kişi hastaneye gitmeyi kabul etmedi. 

Kavgaya karışanların birbirlerinden de şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • Abr 06.01.2019 14:50
    Zaten öğrencileri bizzat belediyenin tahsis ettiği araçlarla arkadaşlarının cenazesini ilçeye kadar ğöturuyorlar bu şöförler memleketimize yakışmayan bir yaklaşım serğilemişlerdir
  • Abr 06.01.2019 14:47
    Olay hiç de anlatıldığı ğibi değil burda şöför öğrencilere otobusde baskı yapıyo tahrik ediyo eğer kavğa durumu olsaydı dolmuş duraga gelmeden olurdu ve olayın aslı öğrenciler alttan aldıkca şöförler baskı yapıyo en sonunda kavğa çıkıyo zaten olay hızlı ğit meselesi değildir...
  • GÜNEŞ 06.01.2019 10:01
    Bu ögrencileri hakli bulanlar Otobus icinde olan olayin kamera goruntulerini izleselerdi o masum gibi gorunen ogrenci kılığındaki ortaklığı karistirmak isteyen sahislari hakli bulmazlardi.Onlarin hizli git demesiyle Yavaş git demesi arasinda ki zaman farki 5 dakikayi geçmez,ayrica kana da ihtiyaç yok zaten yoğun bakimda yatiyordu gormeye bile yanina gidemezler.Aceleleri varsa neden kavga ediyorlar hastanin yanina gitsinler.ayrica ögrencinin yorumuyla yorum yapanlar şoforun yorumunu neden kaile almiyorlar, şoför yalan soyleyemez çünkü ses ve görüntü kaydinin yapildiginin her an farkinda ve ona gore davranir... olaya mantikli bakin...
  • Hasan 06.01.2019 00:22
    Olayda kesinlikle şoför suçlu. Ogrenciler gayet haklı olarak şoförden acele etmesini istemiş şoför ise ters gitmiş öğrencilere.
  • Olayın Aslı 06.01.2019 00:19
    Otobus söförü tamamen suçlu. Gerekirse hicbir durakta durmadan o insanları hastahaneye yetirtirmeliydi. Kan ihtiyacı vs. Acil ihtiyaçlar olabilir. Simdi o iki yaralı da öldü. Bunlar sizin yakınlarınız da olabilir. Haberde verilen görüntülerle öğrenciler masum bir adama saldırmış gibi gosterilmis ama olayın aslını araştırdığımda oraya şoför adamları topladığını anladım. Ogrenciler de bu tepkiyo vermekte haklılar. Gercekten şoförler hadlerini aşıyorlar çoğu zaman.
Daha fazla yorum görüntüle