Eskişehir’de yaşanan iki farklı trafik kazası, şehir polis kameralarınca kaydedildi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), geçtiğimiz ay içinde meydana gelen trafik kazalarının şehir polis kameralarına yansıyan görüntülerini paylaştı. İlk kaydedilen kaza öğle saatlerinde M. Kemal Atatürk Caddesi ile Ahmet Kanatlı Caddesi kesişimin de bulunan yaya geçidinde meydana geldi. Frene basmak yerine gaza basarak direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, yaya geçidinde bisikletiyle bekleyen vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisikletli vatandaş havada takla attıktan sonra yere düşerken araç da bir ağaca çarparak durabildi. 

Diğer kaza ise gece saatlerinde Sivrihisar-1 Caddesi’nde meydana geldi. Aşırı hızla ilerleyen otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yatarak devrildi. 

Diğer yandan meydana gelen kazaların dikkatsizlik ve aşırı hızdan dolayı yaşandığı gözler önüne serilmiş oldu. 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Cemal 10.01.2019 12:41
    Yol vermesini ogrenmemiz lazım fransada bırıncı arabanın yaptığı normal ısterse oylesıne durdun yolda arkadan gelen öndekine göre ayarlaması lazım kendini
  • Demir 09.01.2019 20:24
    İkinci kaza hızlı ve öfkeli tarzından lakin tramvay yolu daraltmış ama sürücü takmamış.
  • adem 07.01.2019 04:41
    öndeki fazla kibar ne zaman yol verecegini bilmeyen arkadaki ona ögretmeye çalışan fakat biraz hızlı ögretme oldugunda panikledi her ikisininde ehliyetleri gözden geçirilmeli
  • hknx 06.01.2019 22:50
    otomatik vites
  • muallim naci 06.01.2019 20:22
    yayaya yol verme sadece ışıklı geçitlerde olmalı,yoksa çok can yanacağı bu görüntülerdende belli,kimin ne zaman duracağı belli olmalı.
Daha fazla yorum görüntüle