Brezilya'nın güneyinde yer alan Minas Gerais eyaletinin kırsal bir bölgesinde gökyüzünden yüzlerce örümcek yağdığı öne sürüldü. 

14 yaşındaki Joao Pedro Martinelli Fonseca, büyükbabasının çiftliğine giderken gökyüzündeki siyah noktaları görünce şaşkına döndü ve o anları kayıt altına aldı.

GERÇEK DAHA SONRA ANLAŞILDI

İngiliz gazete Mirror'ın haberine göre internette oldukça konuşulan görüntülerde örümcekler gökten düşüyor gibi görünüyordu ancak gerçek daha sonra anlaşıldı.

Uzmanlar örümceklerin devasa boyuttaki bir ağa tutunduklarını belirtti. Olağanüstü olayın, sıcak ve nemli havadan kaynaklandığı ifade edildi. 

Konuya açıklık getiren uzmanlar ayrıca örümceklerin böcek avlama taktiği olarak paraşütten atlar gibi yere süzüldüklerini belirtti. Bu durumun örümcek yağmuruyla karıştırılabileceğini ekledi. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • YUNNN 16.01.2019 08:53
    Sani-ü zülcelalin yaratmış olduğu lütf-u ikramıdır O denli büyük bir ağmı olur
  • Erhan 16.01.2019 00:24
    Yeryüzünden dahaçok gökyüzünde örümcek yaşıyor atmosferdeki nemle hayatlarını sürdürüyor rüzgar ile birlikte uçuyorlar ve artık aşağıya düşemiyorlar
  • Momedo 15.01.2019 23:58
    Ne kadar saçma bahsedilen. Bu infilizler ne kadar biliyormuş gibi konuşuyorlar. Örğmcek ağını havaya o kadar geniş 1 boşluğa nasıl kurmuş. Kaç direk kullanmışki o kadar geniş ağ oluşmuş. İngilterede 1 köprü en fazla kaç metre genişliğe sahip. Ve rüzgara ne kadar dayanıklı. Peki bu örğmcek ağı ne kadar geniş ne kadar ayakları var ve kadar esneklik.