Çin’in Hunan eyaletinde yaşanan bakıcı dehşeti, gizli kameraya yansıdı.

Bakıcı kadın, ağladığı için kızdığı küçük çocuğu bir süre sert biçimde sarstı ve ardından da kanepeye savurdu. Küçük çocuk büyük korku yaşarken, anne baba akşam kamera kaydını izlediğinde şok geçirdi. Aile hemen polise gidip şikayetçi oldu. Görüntüleri izleyen polis, acımasız bakıcıyı gözaltına aldı. 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Kubilay 19.01.2019 00:40
    Kadınlar çalışmasın diyenler hiç hayat pahalılığından haberi yok galina.Bir kadının geçimini sağlamak maksadıyla erkeklerin bulunmadigi yerde çalışabilir. Evde ne yapıyorlar sanki aksama kadar telefonda dedikodu.. Bir müslüman kadın evin işlerini görmeye mecbur değildir
  • HASAN KARABASAN 18.01.2019 17:39
    çocuğunu bakıcıya teslim edip işe giden her anne bu tür vaka ile karşılaşır. annesinin bakmadığı çocuğa elalem böyle bakar. ama siz çalışan kadınlar yinede kariyerden vazgeçmeyin. varsın çocuklarınız bakıcı şiddetine maruz kalsın sorun değil. nasıl olsa o çocuk büyüdüğünde sizi yaşlı bakım evine göndererek intikamını alacak.
  • Mahmut 18.01.2019 14:08
    Anne kesinlikle çalışmamalı, zaten annelik en zor ve en önemli iştir, sırf üç kuruş fazla para kazanmak için çocuklarınızı başkalarına emanet etmeyin. Çocuğunuza annesinin gösterdiği şefkati kimse göstermez.
  • Isa 17.01.2019 22:32
    Bizimkilerde yine biraz merhamet var bu tam Çin malıymış
  • zafergülten 17.01.2019 21:47
    bakıcı kadının aklı olsa bunu yapmazdı---sen bulmuşsun rahat işi,aldığın parada az değildir,yaptığın işse bir çocuğa göz kulak olup ihtiyaçlarını gidermek. ya bir fabrikada zor şartlar altında çeşitli kimyasallara maruz kalıp ve ağır fabrika havası soluyarak çalışsa idin ne yapacaktın be kadın.haline şükretmen gerekirken ekmek yediğin çanağa pisliyorsun.
Daha fazla yorum görüntüle