Denizli’de annesi ile birlikte alışveriş yapmak için bir mağazaya giden 11 yaşındaki çocuğun elini sokak köpeği ısırdı. Çocuğun ailesi olayın ardından polise giderek mağaza yetkililerinden şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre olay, Merkezefendi ilçesinde ünlü bir markanın şubesinde yaşandı. Yasemin Öz, geçtiğimiz hafta sonu alışverişe yapmak için 11 yaşındaki oğlu Turan ve Nehir Öz ile birlikte ünlü bir markanın mağazasına gitti. Burada ikinci kata çıkan aile alışveriş yaparken, içeride bulunan bir sokak köpeği Tura’nın elini ısırdı. Eli sabunlu su ile yıkanan çocuk annesi tarafından Denizli Devlet Hastanesine götürüldü. Burada çocuğa pansuman yapılıp, kuduz aşısı vuruldu. 

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine olayı anlatan ve çok korktuğunu belirten minik Turan, köpeği sevmek isterken bir anda havladığını ve elini ısırdığını kaydederek, “Annemlerle birlikte ikinci katta kendimize kıyafet arıyorduk. Merdivenlerden aşağı indik. Orada köpek vardı ve sevmeye yaklaşırken köpek birdenbire havladı ve elini ısırdı. Elimi hemen çektim korktum ve kaçtım sonrada annemlerin gelmesini bekledim. Sonra aşağı indik biz elimi sabunlu suyla yıkadılar ve hastaneye gidip aşı vurulduk” diye konuştu. 

Yorumlar 0 Yorum Var