Trump’ın kararı öncesinde ülkede sokak olayları şiddetini artırdı. Ülkenin ChacaÍto bölgesinde, Maduro karşıtları ile güvenlik güçleri arasında çatışmalar başladı.

TENCERE TAVA SESLERİ!

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, 2013 yılında Gezi olaylarını anımsatan ‘tencere-tava’ seslerine benzer sesler dikkat çekti.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • yavuz 24.01.2019 17:24
    Abd bir ülkeyi daha yok etmeye çalışıyor. Suriye IRAK Afganistan da böyle işgal edildi. sonrasını herkes biliyor. bu yüzden Maduro ya destek vermek insanlık vazifemiz.
  • NURŞEN 24.01.2019 12:23
    bu senaryolar bitmez hainler var oldukça
  • Akn 24.01.2019 06:33
    Asıl terörist rochiltin itiraflarına baksın provokatör ler piyasada ABD Başka bir devletin iç işlerine nasıl karışır müdahale edebilir. Bunlar ancak olsa olsa tasması baska yerde olan yada aklını kiraya vermiş olan zavallılar kölelik sistemini benimsemiş zavallılar bunuda özgürlük adına yapıyorlar. Oysaki kölelikten kurtulup özgürlük sevdalarının hakkını hukukunu hiçe sayarak ülke menfaat ve çıkarlarını sayarak başka bir ülkenin tahakkümü kabul edip müdahale edebilir bir hale getiriyor. Başkalarının istek ve çıkarlarını göre ülkesinin yönetimini kabul etmiş oluyor. Memleketine zehr olmuşlar ıslah lazım saygılar