Erzurum polisinin ele geçirdiği ve Cumhuriyet tarihinde en yüklü miktarda ele geçirilen 1 ton 535 kilogram uyuşturucu operasyonunun detayları ortaya çıktı. Uyuşturucu tacirlerinin sınırdan kolay geçirmek için eroini taş şekline getirdikleri belirlendi. Uyuşturucu operasyonunun görüntüleri basınla paylaşıldı.

Özel Harekat destekli operasyon

Erzurum'da tırda ele geçirilen operasyonun Özel Harekat polisleri ve  "Çapkın" isimli narkotik dedektör köpeği desteğinde uyuşturucu tacirlerinin sıkı  takip edilmesinin ardından yapıldığı belirtildi.

Başarılı operasyon ile Cumhuriyet tarihinin tek seferde ele geçirilen  en büyük eroin miktarını yakalayan Erzurum polisine operasyonda destek olan  golden cinsi "Çapkın"ın da bu operasyonla polis köpekleri arasında eroin  yakalaması açısından rekor kırdığı öğrenildi.

Son operasyonda 1 ton 535 kilogram eroin yakalanmasına destek olan  Çapkın, Erzincan'da geçen ay 1 ton 271 kilogram eroin yakalanmasına yardımcı olan  "Odin" isimli narkotik dedektör köpeğinin rekorunu geliştirdiği kaydedildi.

Valilik, operasyona ilişkin drone ile yapılan çekimlerin de yer aldığı  görüntüleri basın mensuplarına dağıttı.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Güngören 28.01.2019 14:46
    Birdost isimli yorumcuya cevap... Uyuşturucunun erzurumla alakası yok irandan karayolu ile geliyor...
  • Vatandas 28.01.2019 12:53
    Polisimizin eline yureginr saglik.Bi guzelde zopa yerler milleti yuregi buz gibi olur.Polise gider yapanin dili yamulsun.
  • ramazan 28.01.2019 11:21
    filmlerdeki gibi. tam bir başyapıt. :) helal olsun.
  • cevdet au 28.01.2019 10:23
    vatansever bakanımız sayın Soylu beyi ve tüm güçlerimizi tebrik ediyorumm..Rabbim hepsinden razı olsun
  • nadim hatipoğlu 28.01.2019 09:48
    emniyet güçlerinin temizlendikten sonra yakaladığı kaçak göçmen ve silah uyuşturucu miktarı artık tonlarla olmaya başladı EY MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ İYİ DÜŞÜN NEDEN ALLAH HÜKÜMETİMİZE VE SİLAHLI KUVVETLERİMİZE EMNİYET GÜÇLERİMİZE YARDIM ETSİN AMİN.
Daha fazla yorum görüntüle