Antalya'da, yaşları 15 ile 20 arasında değişen 3'ü kız 5 kişi, iddiaya göre tartıştıkları kızı ormanlık alana götürüp darp etti. Görüntülerin basına yansıması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı inceleme başlattı.

SAÇINDAN SÜRÜKLEYİP DAKİKALARCA TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Olay, 30 Ocak Çarşamba günü Kepez ilçesi Mazı Dağı mevkiindeki ormanlık alanda meydana geldi. Yaşları 15 ile 20 arasında olan 3'ü kız 5 kişi, iddiaya göre bilinmeyen nedenle tartıştıkları genç kızı ormanlık alana götürüp darp etti.

PARASINI DA GASBETMEYE ÇALIŞTILAR

Saçından sürükleyip dakikalarca tekme-tokat genç kızı döven grup, ardından parasını da gasbetmeye çalıştı.

'ŞİKAYETÇİ OLURSAN AİLENE DE ZARAR VERİRİZ"

Ardından 5 kişi, genç kızı olayı kimseye anlatmaması ve şikayetçi olması halinde ailesine de zarar vermekle tehdit etti. Saldırganlar dakikalarca süren şiddet anlarını da cep telefonuyla kaydetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntülerin basına yansımasının ardından Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin ve saldırıya uğrayan genç kızın kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Emniyet ve jandarma yetkilileri, şu ana kadar olayla ilgili herhangi bir şikayetin olmadığını belirtti.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Raminz 05.02.2019 08:17
    Şu memlekete islam şeriatı gelmeden bu toplum düzelmez
  • Serkan 04.02.2019 23:08
    Daha ne yapsinlar kizi öldürsünlermi nerde savcilar
  • Tct 04.02.2019 22:06
    Söyleyecek söz bulmak çok zor. Yazık gençlik eriyor yok olup gidiyor. Acilen İslami şuurlu gençlik yetiştirmem iz lazım. Hayvandan farkı yok bunların.
  • ... 03.02.2019 18:18
    Her zaman soylüyarum din den Kuran uzak yetişen nesil böyle çürüyüp gidiyor. Ne zaman aklımız başımıza gelecek okullar islami eğitim sistemine girmedikçe bundan beter olaylar yolda haberimiz olsun
  • Lazrail 53 03.02.2019 14:23
    Savcılar gereğini yapsın ayın 15 inde para almayı biliyorsunuz sadece bakalım ne olacak bu olay işini adam gibi yapan ne savcı var ne hakim
Daha fazla yorum görüntüle