Türkiye'nin savunma sanayiinde geliştirdiği projelerle yerlileşme sürecini, Haber 7 olarak vatandaşa sorduk.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Temel 10.08.2019 12:54
    Çok güzel gidiyoruz MAŞALLAH
  • Adem 09.02.2019 16:55
    Gönül istiyor ki dünyada barış olsun silah üretilmesin diyen bazı insanlar öncelikle bu isteklerini yerli savunma sanayi üretimleri çok güçlü olan yüzlerce yıldan beri dünyayı sömüren emperyalist sömürgeci devletlere söylemeliler ve onlara kabul ettirmeliler eğer onlar gerçekten kabul ederlerse biz zaten kabul ederiz fakat kabul etmezler sömürmeye devam ederler bu nedenle emperyalistlerle savaşta zalime zulme karşı direnmemiz için dinimiz bizim daha çok çalışarak en iyi savunma silahlarımızı milli yerli olarak üretmemizi istiyor.
  • Üretelim 09.02.2019 14:43
    Allah razı olsun yerli milli üretim güç demektir daima kardeş ve dost ülkeleri de emperyalist ülkelere karşı donatalım.
  • Çiçek 09.02.2019 13:46
    Halk reisimizle aynı fikirde kendi gemimizi arabamızı tankımızı ve ucagımızı kendimiz yapmalıyızki ele muhtaç kalmayalım sonra kendilerini kıymetli görüp bize emirler veriyorlar sunu yaparsan yada sunu yapmadan diye bize tehtit şantaj ima yapamazlar bize s40 0 icin neler söylediler halada söylüyorlar kendilerini güçlü bizi ezik ve zayıf yapma peşindeler ABD ve İsrail ve diğerleri bu PKK yı başımıza kimler sarıyor HDP ve CHP ve diğerleri bence bunlar terörist nerde var hemen yanındalar cenazede en basta. Ne den sanki iyi bir is yapmışlar adam öldürmek iyi bir ismi terör destekcisi
  • yiğido 09.02.2019 12:52
    he bizde silahlanmaya karşıyız, ama gelip avrupalı abd li terör yandaşları gelip tecavüz ederse nerde devlet deme. O yüzden devlet güçlü olacak en kral silahlar bizde olmalı + üretmeliyiz. En ağır silah güçlü devlet güçlü TÜRKİYE. Seninleyiz Reis.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek