Bingöl'de 15 Şubat'ta kar ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkan otomobilin otobüse çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı, kaza anı bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Evlad-ı Fatihan 27.02.2019 09:12
    O yolu biliyorum.Orası üç şerit ve yukarı rampa çıkışta iki şerit ; sağdaki kamyon ve ortadan kamyonu sollayan otobüse ait.Otobüs yol hakkını kullanarak sollama yapıyor ama hızı biraz fazla,görüş mesafesi düşüklüğünden.Dikkatle bakarsanız çarpışma anında otobüse vuran araç kendi sağ şeridinde olması gerekirken değil.Beyaz taksi önündeki taksiyi hatalı sollama yapıyor.Otobüsün tek hatası görüş mesafesi az olan yolda süratli gitmek.
  • Seza 23.02.2019 04:29
    Sollama yapan otobüsün sürücüsü hatalı.görüş mesafesi olmayan yolda sollama yapıyor
  • GİRESUNLU KAPTAN 22.02.2019 08:36
    Allah cc. başaka kaza kader vermesin, yolun çift şerit sis ve kar olması otobusun gereğinden fazla süratlı olması acı bir olaya dönüşmüştür,şöförlüğün %50 de karşıdan geleni düşünmek ona göre hareket etmektir,en basit tabiriyle sıcak aydınlık bir havada bile olsa karşı araçatan ve önünde seyir eden araçtan taş sekmesi ve senin biranlık dalgınlığa sürüklemesi gibi.herkes yorum yapabilir ben sadece videodan izlediğimiz başta otobüs kaptanı kimse tecrübesi özelliklede o yolda o hava şartında bu çok önemli her ne kadar otobüsün güvenlik sistemleri güzel yol tuşu vs. olsa da sis bunların hepsini bertaraf eder
  • engn 21.02.2019 19:24
    otobüsün o yolda o hızla gitmesi akla mantığa uygun değil. otomobilde öncesinde kontrolden çıkmış yan yan gelliyor.
  • ercu 18.02.2019 10:06
    otobüste hatali sollama yapiyor ve hizli belki otobüs sollamasa o arac fazla zarar görmeden atlatabilirdi kazayi.böyle havalarda kamyon otobüs yani 3.5 t. üstüne sollama yasagi getirilmeli avrupadki gibi.
Daha fazla yorum görüntüle