Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile bir araya geldiği Soçi zirvesine dair yayınlanan iki videoda, Erdoğan ile Putin arasındaki samimi diyaloglar herkesi güldürdü.

Rus gazeteci Dimitry Smirnov'un sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı iki video herkesi güldürdü.

BİRİNCİ VİDEO

İlk videoda, Erdoğan binecekleri minibüsü işaret ederek, "Zırhlı mı acaba?"diye soruyor. Erdoğan'ın bu sorusunun Rusçaya çevrilmesinin ardından Putin, minibüsün camına iki kere vurarak "Yok, bölge zırhlı" cevabını veriyor.

İKİNCİ VİDEO

İkinci videoda ise Rus lider Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Sibirya'ya davet ederek, "Orası -40 derece, Rusya'yı orada daha iyi tanırsınız" diyor. Erdoğan ise bu davete esprili bir yanıt vererek, "Umarım beni orada bırakmazsın" dediği duyuluyor. Putin ise devamında "Hazırsanız beni arayın" diyor.

Daha sonra iki lider birbirlerine sarılıyor.

Haber7 / Dış Haberler Servisi

Yorumlar 5 Yorum Var
  • patos 18.02.2019 15:25
    adam türkçe konuşuyor öteki anlıyor diğeri rusça konuşuyor bizimki anlıyor maşallah sırlarına erişmek imkansız
  • MİSAFİR 18.02.2019 14:49
    minibüsün zırlı olup olmadığını sorması ve bunun yayınlanması bence pek doğru olmamış türkiyede özellikle chpkk cephesinin korku siyaseti gütmesine malzeme vermiş oldu
  • Gurbetci 18.02.2019 13:30
    Iste liderlik. Samimiyet. Oncekiler elpenceydi. Coksukur hamdolsun Erdogani gorduk. Devldtimiz icin Vatandaslarimiz icin elinden gelen en iyi calismayi yapmaya calistigina sahidiz.
  • Misafir 18.02.2019 11:01
    Dünya lideri olmak böyle bişey işte
  • Yılmaz fanclub 18.02.2019 10:30
    Reis candır. Allah uzun ömür versin.