CHP Buca İlçe Başkanlığında aday adayları ile yakınları arasında gerginlik çıktı. 

CHP Buca Belediye Başkan adayları partilerinin İlçe Başkanlığında basın açıklaması düzenledi. Burada aday adayları adına açıklama yaptığını belirten Zekiye Seda Sönmez, İzmir'in en büyük ilçesinde partinin aday belirleme sürecinin sancılı olduğunu belirtti. 

Partinin daha önceden duyurduğu Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir isminden değişikliğe gittiğini anımsatan Sönmez, "Bu süreçte aday adayı olan CHP Buca ilçe başkanlığına aday başvurusunda bulunan birbirinden kıymetli arkadaşlarımız bulunmaktadır. Her biri kendi alanında uzmanlaşmış, çevresinde sevilen, takdir edilen, tanınırlığı yüksek, Buca için emek veren kişilerdir. Ancak süreç içerisinde aday değişikliğine gidilmiş atanan arkadaşımız geri çekilmiş ve onun yerine adaylık müracaatı dahi bulunmayın bir kişi aday gösterilmiştir." ifadelerini kullandığı sırada basın toplantısına katılan aday adayları ve Suat Nezir'in yakınlarından tepki sesleri yükseldi. 

Yaşanan gerginlik nedeniyle basın açıklaması yarıda kalırken, parti yönetiminden kişilerin araya girmesi sonrası taraflar yatıştırıldı. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Bucali 20.02.2019 21:21
    işte Buca da oturan bi vatandaş olarak halimiz bu ,bu chp den hizmet Olur mu ,hizmet yok zaten biz de alıştık.farketmez chp li olarak hangi isim gelirse gelsin al birini vur öbürüne hiç biri çalışmıyor.
  • cem 20.02.2019 16:51
    söz konusu chp ise beter olsun bunlardan vatana millete hayır gelmezzzz