Dün AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, kendi imzasının da bulunduğu, Teknoloji Bağımlılığı konusundaki ‘Meclis Araştırma’ önergesini TBMM Başkanlığına sunduklarını açıklamıştı.  

Konuyla ilgili Haber7 ekibi olarak sokakta vatandaşa teknoloji ve sosyal medya ile ne kadar zaman geçirdiklerini sorduk. 

Sokaktaki vatandaş da bu dertten muzdarip olduğunu açıklasa da zamanının çoğunu sosyal medya, telefonlar, oyun konsolları ve benzeri gibi teknolojik aletler ile geçirdiklerini söyledi. 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Gokhan 21.02.2019 11:32
    Facebook Instagram Twitter kullanmiyorum kafam rahat Sadece birsure Facebook kullandim illahlah ettim Milletin bi yatak odasi kalmamisti onuda gordukten snra hesabi sildim Akilli telefonda kullanmamda mecburiyetten Turkiyedeki ailemle ucretsiz gorusmek icin Yoksa eski tuslu telefon amaca ulasmaya yeter
  • kronik hastalık 21.02.2019 11:12
    gençlerimiz öylesine bağımlı olmuşki yolda yürürken bile etrafına bakmadan cep telefonlrıyla ilgilenerek yürüyor yolda bir direge veya ağaca... çarpmadan veya bir çukura düşmeden veya bir arabaya çarpılma ihtimali ortaya çıkıyor yani gençliğimiz kronik teknoloji hastası
  • zviad 21.02.2019 09:09
    yeşilay bu konuda çok ciddi çalışmaları yapıyor
  • Bir Dosta 21.02.2019 07:42
    Okulda bunu kom takip edecek? Çocuğunuz cep telegonu getirse derste kullanıp bütünlüğü bozduğu gerekçesiyle alıp idareye versek, benim çocuğumun iletişim hakkı engelleniyor diye cıyaklıyorlar. Çocuğunun derslerini önemseyen veli çocuğuna sadece iletişim amaçlı eski tuşlu telefonlardan alsın.
  • doğulu 20.02.2019 19:50
    cep telefonda fecebook ve tweteer gibi sosyal medya ceptelefonda bağlanmasını kaldırılsın. özellikle canlı yayın yapan ve telefon no görülmeyen kanallar kapatılsın. azar görüntülü konuşma gibi tam bir hastalık ve gençlik için Ahlak namına birşey bırakmıyor. ve çoluk çocuklarda kullanmaya başladılar. çok tehlikeli. deaş pkk n dan daha tehlikeli.
Daha fazla yorum görüntüle