AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, Çekmeköy'de gerçekleştirdiği seçim çalışmaları sırasında gazetecilerin sorularına da cevap verdi. Yıldırım'a, Fox TV muhabiri seçim anketleri hakkında sorular sordu. Binali Yıldırım Fox TV'nin anket sorusuna muhteşem bir cevap verdi.

 

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Mehmet 28.02.2019 13:21
    Geçen seçim de chp önde gösteren hakan Bayraktar anketi seçimden sonra chp kaybedince ben zaten kaybedecegini biliyordum yaptığımiz anket de böyle çıkmıştı ama chp korkusundan chp ona böyle söylemesini istemiş kendi ağzıyla itiraf etti bu anketler doğru çıkmıyor yanıltıcı olabiliyor kasıtlı olarak ben Binali Yıldırım'ın kazanacağını inanıyorum çevre de alevi vatandaşlar var chp li yim ama Binali Yıldırım seviyorum ona verecegim diyen birsürü insan var sonuç da bu belediye seçime yerel hükümet seçimi değil.
  • recep taş 28.02.2019 10:38
    Kendisiyle barışık, espri yapma kabiliyeti çok yüksek olan olan muhteşem bir hizmet insanı. Helal olsun!
  • Devrim ÖZİSLAM 28.02.2019 10:30
    CHP anketlerde her zaman kazanmış ama seçimlerde kaybetmiştir. Kazanamayınca da CHP yöneticileri ve partililer kendisine oy veren seçmenlerine yaşattıkları hayal kırıklığı sonucu oluşacak olan öfkeden; seçmeninin hışmına uğramamak, saldırılarına maruz kalmamak için "seçimlerde hile yapıldı,oy çalındı" yalanlarına başvurmuşlardır. Bu provokasyonları her zaman yapıyor ve yalanları devamlı söylüyorlar. Avrupadan medet umdukları için Avrupanın Türkiyeye müdahalesini istedikleri için sürekli bunları söylüyorlar. Zaten Avrupa Türkiyenin içişlerine karışmak ve Türkiyeyi geri bıraktırmak için bu işe dünden razılar. Dertleri bir malzeme bir hainlik olsa da Türkiyeyi karıştırsak.
  • alp 28.02.2019 10:13
    bu fox tv abd oyuncağı dır...
  • Mehmet emin 28.02.2019 09:34
    Muhtesem cevap
Daha fazla yorum görüntüle