İstanbul'da bir trafik magandasının ambulansa yol vermeme çabası arkadan gelen bir sürücü tarafından görüntülendi.

Görüntüler, D-100 Karayolu Cevizlibağ mevkii İncirli istikametinde bu sabah kaydedildi. Lüks araçlı trafik magandası, bir ambulansa yol vermemek için büyük çaba sarf etti. Görüntülerde tepe lambaları yanan özel ambulans hangi şeride geçerse aracın sürücüsü de direksiyonu o şeride kırıyor. Ambulans yan yola girmek için manevra yaptığı sırada bile maganda sürücü yolu kapatarak ilerlemesine engel oluyor. Sürücü bir süre yan yolu kapattıktan sonra D-100'e geri dönünce ambulans yan yola girerek yoluna devam ediyor.

SİVİL TRAFİK EKİPLERİ YAKALADI

Ambulansa yol vermeyen yaptığı manevralarla geçişini kasıtlı engelleyen sürücü M.E.Y. sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı. M.E.Y.'ye "saygısızca araç kullanmak" suçundan 108 TL, "Geçilen aracın geçilme kurallarına uymaması" suçundan 108 TL, "Şerit izleme değiştirme kurallarına uymamak" suçundan ise 108TL olmak üzere toplam 324 lira idari para cezası kesildi. M.E.Y. daha sonra Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

 

Yorumlar 121 Yorum Var
  • Hakan Karademir 03.03.2019 23:16
    Kodaman arkadaşın belliki çevresi de bayağı bi genişmiş ki bu kadar komik bir ceza kesilmiş. Allah (cc) ıslah etsin.
  • Abdurrhaman 01.03.2019 17:24
    avrupada bunu agir para cezsasi var, arti ehliyetine el konulur
  • sami aydemir 01.03.2019 11:19
    Ambulans şöförüne bir bilgi gelmiş acil şu adrese git denilmiş olabilir. Araçta hasta olması şart değil bunu bilemeyiz. Yapılan hareket saygısızca sorumsuzca ağır bir ceza almalıydı bencede. Sorumsuz kişi bunun GTA oyunu olmadığını anlamalı.
  • Yakub 01.03.2019 01:49
    Ambulansın içerisinde hasta olmasa bile bu yapılan asla tasvip edilemez. Bu saygısızlıktır.
  • Muhammet Toprak 01.03.2019 00:36
    Ali bey ambulansin mavi serit oldugunu yazmis ve acil degil soforun kesin birsey yaptigini yazmis. tepeleri yanan bir ambulansta kesinlikle bir hasta vardir ve yatalak bir hasta yani keyfi bir sekilde cikip gidemez tabiki bir hizi olacakki hastaneye ulassin. ne yaziktir ki boyle dusunceler icersinde vatandasimizin olmasi. Bugun mavi serit ambulansa bunu yapan yarin kirmiziya da yapar terbiyesiz terbiyesizdir.
Daha fazla yorum görüntüle