CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, Arsuz Derekuyu Mahallesi’nde kadınlar tarafından protesto edilince öfkelenerek kadınları azarladı.

'BİZİ ADAM YERİNE KOYMAZSANIZ BİZ DE SİZİ ADAM YERİNE KOYMAYIZ'

Olay anında çekilen görüntülerde Lütfü Savaş kadınlara hitaben, 'adam yerine koyacaksınız ki, biz sizi adam yerine koyalım. Siz bizi adam yerine koymazsanız biz de sizi adam yerine koymayız. Bu kadar net!” dedi.

'MECBUR DEĞİLİM, OY VERECEKSİNİZ, HİZMET VERECEĞİZ'

Savaş, bir kadının 'hizmet yapacaksınız, mecbursunuz' şeklindeki sözleri karşısında ise daha da öfkelenerek “Ne okutursanız odur. Oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz. Niye mecburum ki, oyu vereceksiniz hizmet vereceğiz, anlaşacağız." ifadelerini kullandı.

Lütfü Savaş, bu sözlerle, oy veren bölgelerle oy vermeyen bölgeler arasında nasıl ayrım yaptığını da itiraf etmiş oldu.

Yorumlar 68 Yorum Var
  • Yusuf 07.03.2019 08:46
    Utanmaz adam birde okumuş zihniyet chp zihniyeti hrtarafi bölücü bunlarin
  • VATAN49 02.03.2019 08:53
    Türkiye'nin ayrıştırıcı gücü... şaşırdık mı? Tabi ki hayır!
  • 61KENARABENİ 01.03.2019 18:30
    Millet kafayı sağlıkla bozmuş... Ne istiyorsun .. sağlık ocağı .. ne yapacaksın sağlık ocağını.. lazım.. Yahu Allah aşkına hastaneler hergün ama hergün ağzına kadar dolu , her beş kılometrede bir devlet hastanesi var, özellerle birlikte her on kilometrede bir en az 10 tane sağlık kuruluşu var... Ne istiyonuz... Hastane... iyi oldu..
  • veli 01.03.2019 17:00
    Allah söyletiyor. Yine de kör fanatikler görmüyorsa, CHP belasını da sonuna kadar hak etmişler demektir.
  • mermus 01.03.2019 14:55
    iktidara gelmeyi artık hayal bile edemiyorlar, ellerine geçirebilecekleri, görüp görebilecekleri ancak 3-5 belediye kaldı.ellerine geçirdikleri belediyelerde hizmet vermeyecekler, ellerinden geldiğince yağmalayıp devlete millete ne kadar zarar verebilirlerse kar sayacaklar.
Daha fazla yorum görüntüle