Beykoz Halil Ulukurt Tüneline giren düğün konvoyunun önünü kesen sürücü yol kesip zarf istedi. Tünelde uzun kuyruklar oluşurken sürücüler ise korna basarak tepki gösterdi.

Beykoz’da bir sürücü seyir halinde olan düğün konvoyunun Halil Ulukurt Tüneli’nde önünü kesti. Sürücünün zarf almak için konvoyun önünü kestiği olayda, diğer sürücüler oluşan trafikten ötürü korna basarak tepki gösterdi.

Beykoz Halil Ulukurt Tüneli’ne dün saat 16.00 sıralarında giren düğün konvoyunun önü bir cip sürücüsü tarafından kesildi. Araçtan inen sürücü düğün aracına yaklaşarak damattan para dolu zarf istedi. Zarfı eline alan sürücü ardından koşarak aracına binerek yoluna devam etti. Ancak sürücü yaptığı bu hareketle tünel trafiğini keserek uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

TRAFİKTE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Oluşan trafik nedeniyle sürücüler kornalara basarak duruma tepki gösterdi. Dörtlülerini de yakan konvoydaki araçlar ardından tünelden çıkarak yollarına devam etti. Cip sürücüsünün bu sorumsuz hareketi ise vatandaşların tepkisine neden oldu. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Mert 31.03.2019 08:44
    Arabadan Union gütel vor ağzını burnunu okşasaydınız! Polis zaten birley yapmıyor, yakalasa hakim adli kontrol şartıyla geri bırakıyor o yüzden vatandaş artık kendi adil düzenini uyguluyor !!!!
  • yeter 11.03.2019 13:06
    hepsine 5000er bin ceza, damadı da 5 sene hapse. Bakın yol kesen kalıyormu :)
  • ttttt 11.03.2019 12:18
    Bu kadar mı ihtiyacın var dı:????? Altındaki jip ten utan. Görgüsüz, cahil kütük.
  • burakersin 11.03.2019 11:52
    anadoluda tüm düğünlerimizde genelde yol kesme adeti yapılır.bu adeti yerine getirmek için yaptığı belli.nazik bir şekilde önünü kesmiş adetimizi yerine getirmiş.toplasan bir dakka değil.bekletilen süre.kimsenin kimsye tahammülü kalmamış.tahammülsüzlük hat safhaya çıkmış.bu gidişle bütün manevi değerlerimizi kaybedecez.
  • diyar 11.03.2019 11:40
    bu dugun konvoyunda kornaya basmanın anlamı ne