Yeni Zelanda’da iki camiye gerçekleştirilen terör saldırısında yaralılar arasında bulunan Türk vatandaşı Mustafa Boztaş’ın saldırıdan saniyeler sonra çektiği görüntüler ortaya çıktı. Dehşet anlarını anlatan Boztaş, “2-3 saniye geç kalsaydım ölmüştüm” dedi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Remzi 17.03.2019 23:39
    Çanakkaledeki ingiliz/anzak anıtı lozan maddelerinden birine dayanıyor. Şaşılacak iştir ki bizim anıtlarımızdan daha yüksekte duruyor. Lozanı imzlayanlara burdan selam olsun. Hesap meleklerine ne diyorlar acaba?
  • Eski emekli asker 17.03.2019 22:30
    Bunlar birkaç gün sonra 500 otobüs çanakkale gelibolu eceabat a geliyor atalarının savaştığı yeri görmeye başka bir ülke olsa bu sene bu olaylar nedeniyle izin vermez bunların turkiyeye gelmesine adamlar elini kolunu saklayarak geliyor bizimkiler vize ile gidiyor mütekabiliyet nerede kalıyor
  • Vatann sever 17.03.2019 22:07
    Her yıl çanakkalede kutlama yapalım savaşı kazandık diye
  • Dost acısı 17.03.2019 18:36
    Dost acı söyler ama doruyu söyler. zaten doğru olduğu için acıdır. Taaa Zelandadan gelip Çanakkalede müslüman kanı dökenlere Çanakkalede anıt-abide yapmalarına, şafak ayini yapmalarına izin verirseniz, onların leşine"bizim misafirlerimiz" derseniz (sanki pasaport aşıp gezmeye gelmişler gibi), buranın kimi müslümanlarını yok sayıp o yamyamlara kucak açarsanız yanlıştır ve bedeli ağır olur. Çanakkaleye gelip gebermişler, onlara mezar yeri verecek kadar insancıl iseniz eğer; onlardan daha önceliki müslümanlar var bu ülkede.
  • Mustafa 17.03.2019 17:32
    Bosna'da da, Hocalı' da benzerlerini yaptılar.Batı sessiz kaldı...Ölen müslüman olunca ses yok.Allah vatana, millete, ve de ümmete zeval vermesin...Fırsat buldular mı hepimize daha fenasını yaparlar.Seçimler Cumhur İttifakı için çok önemli...
Daha fazla yorum görüntüle